En underbar helg

Den här helgen blev sådär härligt lugn och skön, precis som jag behövde. Dessutom kom C hem med blommor i fredags kväll. Han vet hur han ska göra för att jag ska bli lite extra glad. 


Lördagen började med en PW i skogen med sambon och sedan en lång frukost hemma. Sen bakade jag mockarutor och lyssnade på en massa poddar medan C åkte iväg till Linköping för nån innebandymatch. Det är alltid skönt att få lite egentid sådär ibland. När C sedan kom hem på kvällen fixade vi till en god middag, drack lite vin och såg på en film. Såg äntligen uppföljaren till Divirgent som jag såg på bio för superlänge sedan. Uppföljaren var faktiskt riktigt bra den med! 


Vår söndag började med att vi såg Så mycket bättre i sängen med en varsin kopp kaffe. Eller som C ser det, typ fyra koppar var. Bara för att vi dricker ur temuggar, haha! Sen blev det lyxig brunch på Lingonfabriken här i stan. Ska man äta brunch någonstans i Norrköping en söndag, så är det där. 



Den här söndagskvällen kommer nog mestadels spenderas framför tvn. Solsidan har ju premiär ikväll, det kan man ju inte missa! Sen är det dags för att göra sig redo för en ny jobbvecka! 

Hoppas ni haft en bra helg? 

Kommentera här: