Sammanfattning av vecka 24

Halloj!

De här senaste veckorna har det väl egentligen inte hänt så mycket med graviditeten. Magen och bebis växer. Fick för mig för några dagar sedan att bebis rörde sig mindre, men efter att ha druckit något kallt och sött så sparkade han omkring, så ingen fara på taket där. Nu har vi klivit in i vecka 25. Det gjorde vi i onsdags. Det känns helt galet att det bara är 15 veckor kvar nu?! På tisdag är det dags för nästa barnmorskebesök. Då får vi förhoppningsvis lyssna på bebis hjärtljud! 

 
Tankarna kring vagnval snurrar fortfarande. Vi har ju bestämt oss för att det blir en Emmaljunga super Viking, men nu är det färgen som vi funderar över. Var ju i princip säker på att vi skulle ha en i timber-färg. Typ brun-melerad. Men häromdagen på Babyproffsen så såg den så himla grön ut att jag började tvivla och började fundera på en blå istället. Sen var vi på babyproffsen i Linköping idag och där såg färgen mer brun ut. Så nu blir jag inte klok?! Tur att vi inte ska beställa förrän om ungefär en månad haha!
 
 
Vilken tycker ni? 
(Tror den blå ska finnas med den bruna färgen på bågen också. Det är den färgen som är på handtaget på chassit vi valt.
 
UPDATE: Den blå med bruna detaljer verkar ha varit en limited edition. Så nu står liksom valet mellan att välja ett annat chassi och ta blå liggdel/sittdel eller hålla fast i chassit med bruna detaljer och köra på timber-färgen. I-landsproblem deluxe, jag vet). 

Kommentera här: