Sammanfattning vecka 36

Idag välkomnar vi vecka 37. Från och med nästa vecka beräknas bebisen som fullgången men redan nu kan förlossningen dra igång när som helst. De flesta barn föds någon gång mellan vecka 37+0 och 41+6. Jag håller tummarna för att jag slipper gå över tiden. Jag vill ju träffa mini så snart det bara går!

För tillfället flyter tiden bara på. Jag räknar ned antalet dagar jag har kvar på jobbet och fixar en massa smått här hemma inför att mini ska komma. Igår klickade vi äntligen hem ett nytt skötbord. Det fördes vi köpte fick ju reklameras på grund av katastrofal kvalité. Så nu håller vi tummarna för det här nya. Visar när det kommit hem!

 Ingen bra bild, knäppte den precis innan jag gick och la mig. Dessutom väldigt dåligt ljus. Bortse gärna även från de otroligt snygga sov-shortsen med Elmo på, haha!

Det händer egentligen inte så mycket på gravidfronten. Magen växer, även om många påpekar "att den är så liten". Bebis har hicka i princip varje dag och verkar börja få det lite trångt inne i magen nu. Det verkar så på alla rörelser i alla fall. Mycket annat händer egentligen inte. Nu går vi mest och väntar på att bebis ska vilja komma ut!

Idag var vi på profylaxkurs på eftermiddagen. Tänkte att jag skulle skriva ett eget litet inlägg om den men kan i alla fall säga att både jag och C kände oss nöjda när vi gick därifrån, så kan absolut rekommendera det! Men som sagt, mer om den i ett eget inlägg.

Efter kursen åkte vi ned till stan en snabbis för att köpa en gravidklänning. Vi ska ju på gravidfotografering på lördag, som jag fick i julklapp av min fina C. Eftersom typ ingenting i min garderob passar längre så kände jag att det fick bli ett litet inköp så jag har något att ha på mig på fotograferingen haha! Ska bli så kul att få föreviga magen tillsammans med C. Förutom klänning så köpte jag även ett par tofflor. Vi fick tips om att det kunde vara bra att ha med sig till BB, så det har stått på inköpslistan länge. Idag fick jag äntligen ändan ur och köpte mig ett par. Så nu är jag faktiskt ganska redo för förlossning. Det mesta finns hemma och väskan är i princip packad. Kan visa mer i ett annat inlägg!

Nu ska jag släcka lampan här och sova. Är supertrött och klockan ringer 05:00 imorgon som vanligt...

Kommentera här: