Fixa melkers rum

I och med att Melker snart ska få flytta in i sitt egna rum så måste vi försöka få det klart. Det har ju varit ett pågående projekt ganska så länge nu men det har aldrig blivit riktigt klart. Imorgon blir det ett besök på Ikea för att inhandla ett par hyllor som ska upp på väggen och kanske ett par fina bäddade också. Sen har jag lagt en beställning på Jollyroom också. En nattlampa, en förvaringskorg och en superfin bokstavslampa ska få flytta in i hans rum. Med i beställningen finns också ett underlägg som ska ligga på melkers plats på köksbordet. Det blir ju gärna lite kladdigt där plus att han älskar att slå med saker i bordet och jag vill inte gärna ha märken i det vita bordet hehe. 

 
Ska bli himla roligt att få fixa iordning ordentligt i hans rum. Hoppas att det ska bli fint och att han kommer att gilla att vara därinne. Funderar på att försöka få till någon slags vimpel också. Tycker det är så fint. Får se om det blir att köpa eller kanske fixa en själv på något sätt. Kanske får fråga svärmor som är superduktig på att sy. Vi får se som sagt. 

Innan han ska börja sova därinne tänker jag att vi ska försöka vara i hans rum mycket på dagarna så han känner igen sig ordentligt och är lika trygg där som i vårt sovrum där han sovit sedan han föddes. Tror verkligen han kommet sova bättre därinne eftersom det är så tydligt att han störs av oss när vi går in i sovrummet och lägger oss. Plus att jag ofta vaknar av minsta lilla ljud han gör. Så vi kommer förhoppningsvis sova mycket bättre allihop!

Kommentera här: