Island

Förra onsdagen var det dags! För typ ett halvår sedan frågade svärmor om vi ville följa med till Island för att fira hennes födelsedag och det ville vi ju såklart. Så i onsdags var det dags för oss att kliva på planet dit. Var lite nervös över hur det skulle gå att resa med lilleman men det gick verkligen över förväntan. Han åt vid start och landning och däremellan sov han i farfars knä. Lyxigt värre för oss småbarnsföräldrar. Vi kunde till och med se på varsin film på flyget, haha! 

Resten av resan gick också superbra. Vi åkte runt en hel del i bilen för att kunna se så mycket som möjligt. Melker hängde mest bara med och var glad mest hela tiden. Det var bara ett par gånger som han gnällde och då var det antingen för att han var hungrig eller trött. Det verkade inte bekomma honom att åka en massa bil eller att hoppa in och ut ur bilen fjorton gånger om dagen haha! Så himla underbar unge som bara är glad mest hela tiden eller sover som en liten gris. Älskade unge. 

 
Tänker inte skriva ordagrant vad vi gjorde och vart vi åkte för då skulle det här inlägget bli alldeles för långt. Men visa lite bilder tänker jag göra i alla fall. 
 
 
 
 
 
 
 
Jag och C kom fram till att vi absolut måste åka tillbaka någon gång. Då utan barn dock. Det finns ju så mycket man vill göra men det finns ju vissa begränsningar med vad man kan släpa med barn på. 10-timmarsutflykter kändes inte aktuellt med barn precis. Så som sagt, planen är att åka tillbaka någon gång om några år. Vi får se om vi lyckas få till det.

Kommentera här: