Färden till kyrkan

När vi skulle vidare från fotograferingen till kyrkan blev vi upphämtade av en bekant till min mamma som ställde upp och skjutsade oss i sin bil. Vi tyckte att det skulle vara lite roligare att åka i en lite mer ovanlig bil än typ vår egen, så därför bad vi mamma kolla om hon hade någon som hade lust att ställa upp och skjutsa oss mellan fotograferingen och kyrkan och sedan från kyrkan till festlokalen.
 
Vi passade på att äta en macka under bilfärden så att vi inte skulle vara vrålhungriga eftersom vi inte hann med någon riktigt lunch. Det var ganska skönt att sitta där och prata lite, äta lite och bara vara innan vigseln skulle dra igång. För att samla oss lite. För när vi satt där så började nervositeten komma krypandes lite.
 
(null)
 
Vi kom fram till kyrkan ungefär tio minuter innan ceremonin skulle börja, så vi hann precis in, prata lite kort med prästen och prata lite om hur vi skulle gå in till musiken. Allt var ju egentligen bestämt sedan innan men det var skönt att gå igenom det lite snabbt precis innan ändå.
 

Kommentera här: