Festen

Bröllopsfesten hölls ju i en lokal inte alls långt från kyrkan. Vi tog en liten omväg med bilen för att alla gäster skulle hinna dit innan oss och när vi kom fram blev det brudskål utanför lokalen innan vi gick in. 

(null)

(null)

(null)

Vi hade beställt mat från restaurangen på flygplatsen här i stan och vi är supernöjda med det beslutet. Maten var toppen, och det var völdigt smidigt att beställa från dem. Sen hade min syrra fixat tre tjejer som serverade oss under kvällen, diskade, fyllde på vin, skötte baren och en massa annat. Så vi behövde inte tänka på något sådant vilket var UNDERBART. Att bara kunna släppa allt och bara vara. Sedan hade vi även en så underbart bra toastmaster. En av C's äldsta vänner ställde upp på uppdraget och gjorde det verkligen toppenbra. 

(null)

Vi åt middag, skrattade, lyssnade på tal och skrattade lite till. Sen när min fina vän M höll sitt tal så blev det rätt mycket mer gråt än skratt, för det var så himla fint och mitt i prick. Sen skrattade vi lite till, lekte leken där man ska hålla upp bruden eller brudgummens sko beroende på vem påståendet passar bäst in på, dansade, öppnade presenter, pratade och bara umgicks med våra familjer och vänner. 
 
Festen blev precis så som vi önskat. Inte för stor och stimmig, utan man hann prata ordentligt, stämningen var fin och timmarna flöt på. Vi lämnade dock festen nästan först av alla. När alla spänningar släppte efter vigseln så slog tröttheten till efter en vecka av stress. Så vi åkte in till stan och tog in på hotellsviten som vi bokat. Det var så underbart att få sova ostört och sedan få äta hotellfrukost dagen efter! 



Kommentera här: