En bra början på 2019

Hej och välkommen 2019! Det har varit tyst ett par dagar här nu men det beror mest på att vi umgåtts med familjen och inte tittat så mycket i telefonerna. Vilket har varit väldigt skönt.
 
Vi börjar året med att lilleman bor hos mormor ett par dagar medan jag och C jobbar. Sen är det dags för förskolan igen. Än så länge har vi inte hört något om någon plats på förskolan i Kimstad dit vi ska flytta, så han fortsätter på sin gamla i stan så länge tills han får en plats på den nya. Vilket vi hoppas blir ganska snart! Lilleman har det för övrigt väldans bra hos mormor. De hade varit i affären idag och till hans stora lycka hittade de en Bamse! Melker ÄLSKAR Bamse. Han höll hårt i honom och han ska tydligen vara med överallt hela tiden. 

(null)

Det går över förväntan att bo hemma hos svärisarna även om längtar till huset bara blir starkare och starkare för varje dag. Om 8 dagar får vi nycklarna och om 10 dagar flyttar vi in! Vi fick dessutom en bekräftelse på att vår soffa som vi beställde förra veckan kommer nästa vecka. Alltså samtidigt som vi flyttar in. Snacka om flyt! Ska visa den så fort den kommit för bilden på hemsidan gör den inte alls rättvis. Färgen ser helt annorlunda ut. Tror det kommer bli SÅ bra!
 
Ikväll har vi lyxat till det lite eftersom vi för ovanlighetens skull är barnfria. Så det blev middag ute och sedan en biofilm innan vi åkte hemåt igen.

Kommentera här: