Sammanfattning vecka 25 och 26

Hej på er! 

Tiden går SÅ himla snabbt just nu. Tyckte jag nyss gick in i vecka 20 och nu är vi redan i vecka 27! Men det är rätt härligt det med. Då är det mindre tid tills vi får träffa mini utanför magen.

 
Vecka 25 och 26 har flutit på ganska smärtfritt. Jag njuter av att jag mår så bra just nu. Man kan se minis rörelser utanpå magen nu, och ibland tror jag han slår kullerbyttor därinne haha! Jag får springa upp en eller ett par gånger per natt för att kissa men det kan jag leva med. Oftast får jag några sammandragningar efteråt men det är inget som gör ont. Magen har växt lite, men inte så mycket. Vilket i och för sig inte gör så mycket. Barnmorskan var nöjd med mini när vi var där förra veckan, så jag är inte orolig. På tal om barnmorskan förresten. Den första vi gick till kände jag inte alls att jag klickade med. Dessutom sa hon inte ett ljud till C över huvudtaget. Så vi bytte, och nu känns det SÅ mycket bättre.

Eftersom det kändes så bra så bokade vi in alla de resterande tiderna graviditeten ut. Det känns bra att veta alla datum som vi ska dit nu. Dessutom bokade vi in tre datum för föräldrakursen och så ska vi boka in en profylaxkurs i februari också. Det ska bli riktigt intressant. Tänkte att jag skulle köpa en bok också så man kan förbereda sig lite innan.

Tänkte att jag skulle försöka få ihop ett litet inlägg om vad vi har köpt och ska köpa till mini snart. Om ni har tips får ni supergärna slänga in en kommentar!