Barnvagnen och babyskyddet hämtat!

Igår efter jobbet åkte vi äntligen och hämtade ut barnvagnen och babyskyddet som kommit in till butiken. Behöver jag ens säga att jag var som ett litet barn på julafton? Vi har ju väntat på framför allt vagnen ganska många veckor nu. Vi visste ju att den skulle levereras kring vecka 8, men ändå.

Vi fick en genomgång av vagnen och babyskyddet en gång till och sedan packade vi in allt i bilen. Måste säga att servicen på Babya, före detta Babyproffsen, är riktigt grym. Bor ni här i Norrköping och har funderingar kring barnvagn och babyskydd, åk dit. Vi fick supermycket hjälp av Mårten som jobbar där och är sjukt nöjda. Vill även tillägga att jag inte är sponsrad på något sätt, bara en väldigt nöjd kund!

Anyway. Barnvagnen och babyskyddet är alltså hemma. Det känns så sjukt på något sätt ganska sjukt att det står en vagn här hemma som mini snart ska åka runt i. Längtar massor tills han väljer att titta ut. Hans vräkningsdatum närmar sig ju med stormsteg, haha!

Valet föll precis som jag skrivit om tidigare på en Emmaljunga super Viking och vi är än så länge väldigt nöjda. Tror att mini kommer åka runt som en kung i den. Madrassen är supermjuk, och liggdelen ser mysig och ombonad ut. Tror det blir toppen. Nu ska vi bara tvätta upp alla filtar och lakan så vi kan bädda i vagnen också.

 
Färgen vi valde på vagnen heter outdoor timber och skiftar liksom i färg beroende på ljus. Här inne ser den väldigt brun ut, medan den är mer åt det lite grönbruna håller i andra ljus. Skötväskan som jag köpte på nätet passade riktigt bra på vagnen. Den är från märket Petit Cherie, och har många bra fack inuti. När den är fylld och vagnen bäddad så är vi ett steg närmare att vara redo för mini.

Babyskyddet är ett Besafe iZi go modular. Kan visa det mer när vi monterat det i bilen!