Lite nytt

Hej på er! Hoppas ni alla har en superbra dag! 

Min dag började med att C väckte mig och påminde mig om att vi hade tvättid klockan åtta. Så det var bara att traska ut i tvättstugan och sätta igång. Det var inte speciellt mycket tvätt dock eftersom vi numera tvättar två gånger i veckan, så jag kom ganska lindrigt undan. Sen fick vi besök av melkers blivande gudfar. Han och C skulle spela golf så han kom hit innan och hälsade på Melker och käkade lite lunch. Han hade med sig en present till lillfisen och mamman blev nog minst lika glad som bebisen. Två superfina bodies från Polarna o pyret. Älskar deras kläder. Så fina färger och supermjuka. 

 
På tal om kläder. Jag är SÅ himla nöjd med gårdagens inköp till... mig själv! Det händer inte riktigt lika ofta nu att jag handlar till mig själv. Det är oftast melkers garderob som får påfyllning. En parentes där är väl att han snart kommer behöva gå över på 68 om han ska fortsätta att växa såhär snabbt och då är det mycket som behöver köpas. Men men. Nu skulle vi snacka om det som köptes till la mama. Jag har sedan innan graviditeten längtat efter ett par nya jeans. Mammajeansen räknades inte riktigt tyckte jag. Nu äntligen hittade jag ett par som satt riktigt bra, så jag slog till på två par i olika tvättar. Sen hittade jag en t-shirt riktigt billigt, två linnen och dessutom en rosa (!) tröja. Jag som aldrig brukar köpa rosa. Men ibland ska man väl till och med chocka sig själv. Sen ska jag väl egentligen inte påstå att jag köpte det till mig själv. Man kan nog mer se det som att C skämde bort mig lite. Älskar den karln. 
 
 
 
Nu sover lillfisen middag ute i vagnen på altanen. Jag tänkte försöka påbörja projekt barnrum. Vi får se hur långt jag hinner innan han vaknar igen.