Sammanfattning vecka 38 och 39

Idag är det sista dagen i vecka 39. Imorgon går vi in i vecka 40. Sista veckan. Eller ja, i alla fall till BF. Får väl se om mini tycker att han ska stanna i magen längre än så. Jag håller ju tummarna för att han ska bestämma sig för att komma ut den här veckan. Men vi får se. De senaste veckorna har gåt väldigt snabbt. Kan inte säga att det är så mycket nytt som händer utan det mesta flyter på. Lite sammandragningar här och där men annars inget speciellt. 

Idag var det dags för ett nytt besök hos barnmorskan. Förhoppningsvis det sista innan mini kommer. Vi har ett inbokat besök en vecka efter BF också, men det hoppas jag på att vi slipper. Idag såg allt bra ut i alla fall. Först var hon lite osäker på om han kanske hade vänt på sig, men det hade han inte, som tur är. Det kändes ganska omöjligt att han skulle ha vänt på sig utan att jag skulle ha märkt det, så jag hann inte bli speciellt orolig innan hon konstaterade att han visst låg med huvudet nedåt fortfarande. Alla värden låg bra och nu är det egentligen bara att vänta. Men det är ju just det som är så jobbigt. Jag jobbade sista dagen i fredags och nu är jag hemma hela dagarna och gör inget annat än väntar. Försöker hålla mig sysselsatt så gott det går.

 
Idag blev det en tur till Linköping för att köpa ett nyckelskåp på K-rauta och sen till Ikea för att inhandla en kudde. Dessutom fick vi med oss mer bestick, en tavelram och presentpapper med oss hem. Det blev också en fika och ett besök på Babya i Linköping. Vi hittade dock inte det vi var ute efter där så får leta vidare. Vi vill ha en spegel att sätta i bilen så man kan se mini i baksätet även när man kör. 

Imorgon får vi se vad vi ska underhålla oss med. Kan vara så att det blir lite besök hos olika bilfirmor för att kolla lite på bilar. Vi funderar på när vi eventuellt ska byta ut vår och vad vi i så fall ska byta till. Vi funderar på någon modell där man får lite mer plats i baksätet. Får se vad vi bestämmer oss för när det väl är dags.

Jag och C underhöll oss lite förut med att gissa lite om den kommande förlossningen och mini. Jag tänkte att vi ska se vem som får flest rätt. Nedan ser ni de olika sakerna som vi gissade på:

Datum för förlossningen: Jag: 7 april C: 12 april
Tid på dygnet: Jag: 04:37 C: 02:31
Antal timmar för förlossning: Jag: 18 timmar C: 4 timmar
Längd: Jag: 51 cm C: 53 cm
Vikt: Jag: 3765 gram C: 4028 gram

Vad tror ni? Har ni några gissningar? 

Det här blev visst ett väldigt långt inlägg, så nu ska jag avrunda. Ska nog ta en kopp te och fortsätta titta på Grand designs med C.