Vår onsdag

Det här med att hålla reda på veckodagarna när man är hemma varje dag är ju inte det enklaste haha! Men om det är ens största problem så ska man kanske inte klaga :) 

 
Idag har vi varit på BVC med Melker och vägt och mätt honom. Idag vägde han 4770 gram och var 57,9 cm lång. Han växer ordentligt vår lilla kille. Nu är han över medelkurvan på längden och precis på medel vad gäller vikten. Samtidigt som det är underbart att se att han växer så får jag liksom panik över att han växer SÅ snabbt! Snart kan han inte längre ha strl 50 i kläder utan vi har mer om mer fått gå över till 56. Vissa saker i strl 50 funkar fortfarande men inte alla. Storlekarna är verkligen olika beroende på vart kläderna är köpta. Väldigt konstigt egentligen. Det borde ju inte kunna vara någon skillnad. Men en body i strl 50 från kappahl är liksom större än en body i strl 56 från H&M. Mycket konstigt tycker jag allt. Snart får alltså de allra minsta kläderna flytta ur byrån och ner i en kartong. De ska sparas till eventuella syskon såklart. 
 
 
Efter att vi varit på BVC åkte jag och Melker förbi mitt jobb för att hälsa på mina fina kollegor. Det är alltid lika underbart att träffa dem. Är SÅ tacksam för att jag jobbar ihop med så fina (och knasiga , haha) människor. Man är aldrig långt ifrån skratt tillsammans med dem. De hade köpt superfina kläder till Melker också. Som sagt, underbara människor. 
 
 
För tillfället ligger Melker och sover i vagnen på altanen. Han somnade efter att han ätit när jag var och fikade på jobbet och sov sedan genom bussfärden hem och sover alltså fortfarande. Det är över 3,5 timme sedan han åt nu så han borde vakna snart. Antar att det är den friska luften som gör att han sover så bra. Han brukar annars inte sova så långa pass på dagen, så länge man inte åker bil. 
 
 
Nu håller jag tummarna för en lugn kväll då C jobbar inatt. Men vi får se. Man kan aldrig vara säker på något med en liten bebis.

Kommentarer:

1 Filippa:

Kläder är konstiga saker! Edith har en långärmad tröja som det är stl 56 i. Hon kan fortfarande ha den! Annars så har hon stl 86, haha

Svar: Ja det är ett mysterium det där...
lifeofmyh.blogg.se

Kommentera här: