Ikeabesök

Idag på förmiddagen packade vi in hela familjen i bilen och åkte mot Linköping för ett besök på Ikea. Vi visste ju vad vi skulle vad vi skulle ha så det tog inte superlång tid egentligen men vi passade på att äta en tidig lunch också samtidig som lilleman blev hungrig. Han somnade i vagnen efter maten så vi kunde gå och plocka ihop sakerna vi skulle ha i lugn och ro. Vi köpte hyllor till melkers rum, en taklampa till den lilla ”hallen” eller vad man ska säga att det är utanför båda sovrummen, lite växter och ett superfint bäddset till spjälsängen. Ni ska få se allt så småningom. 

 Tre små kaktusar fick följa med hem idag. 

Precis när vi gick ut från Ikea så började det regna och det har hållit på sedan dess. Så tråkigt väder. Fick ett sms om att paketet jag beställt från jollyroom finns att hämta men jag tänker inte ge mig ut i det här vädret. C får ta det med bilen på vägen hem från stan sen istället. 

För tillfället ligger lilleman och leker lite på sin filt här i vardagsrummet och jag har passat på att göra lite mellanmålsburkar till honom. Igår gjorde jag ytterligare ett storkok med mat också så nu klarar han sig nog ett bra tag i alla fall!

Kommentera här: