Bröllopsresan bokad!

Det tog lite mer än två månader efter bröllopet tills vi äntligen tog oss i kragen och bokade vår bröllopsresa. Först hade vi en tanke om att bila runt i Toscana, men eftersom man även vill ha lite värme så skulle vi behöva vänta så länge innan det skulle vara tillräckligt varmt, så då la vi den tanken på hyllan och började kika på lite varmare resmål. 
 
Vi velade lite mellan Gran canaria, Teneriffa och Egypten först. Men inget kändes rätt. Antingen var det inget fint hotell, alldeles för dyrt eller så låg det på helt fel plats. Sen halkade vi in på Kap Verde, eftersom det är ännu några grader varmare i mars när vi planerar att åka, och till slut hittade vi ett fint hotell till ett bra pris och som dessutom fått superfina recensioner. Så då slog vi till!

(null)

 
Så i mars åker vi alltså till Kap Verde en vecka, bara jag och C. Förmdligen sista resan utan barn så vi ska passa på att ta det lugnt, läsa en massa böcker, prata, sola och bara vara. Lilla M får vara hemma med mormor, vilket jag inte tror han kommer vara missnöjd med. När vi reser nästa gång är han ju lite större så då lär han kanske inte gå med på att inte få följa med, haha!