Långa nattningar

Igårkväll vägrade lilla herrn att sova vilket gjorde att nattningen som brukar ta ungefär 10-15 minuter, sammanlagt med vällingdrickande och sedan sitta bredvid sängen tills han somnar, istället tog cirka 3 timmar. Både jag och C var då helt slut så vi somnade direkt när M till slut somnat. Så idag behövs lite extra kaffe... 

Jag vet inte vad det är som gör att det plötsligt blivit såhär? Han har varit superlätt att natta ganska länge nu och så helt från ingenstans så ska han bara inte sova. Han är supertrött och kliar sig i ögonen och gäspar hela tiden men ligger och flaxar och verkligen kämpar för att inte somna. Det spelar ingen roll om man sätter igång speldosan med låten vi alltid haft när han ska sova, om man stryker honom över pannan eller ryggen, om man sitter bredvid och inte säger något. INGENTING funkar. Han bara ligger och flaxar och leker. Går man därifrån blir han superledsen så det känns inte heller som ett alternativ. Ja ja. Någon gång vänder det väl igen förhoppningsvis. 

(null)

Nu leker vi lite i Melkers rum och snart är det dags för lunch och sen en vila för denna lilla herrn. I eftermiddag är det dags för babysim igen efter juluppehåll. Håller tummarna för att det får honom riktigt trött så han somnar ikväll haha! 

Kommentera här: