Äntligen husägare!

I tisdags var vi ju och tittade på ett hus igen. Kommer knappt ihåg hur många vi tittat på nu. Först var vi lite tveksamma till det och trodde att det skulle kännas alldeles för litet. Det gjorde det inte. Tvärtom gick vi därifrån med en bra känsla i magen! Besiktningen var inte gjord utan skulle göras igår, så C fick lämna jobbet ett par timmar för att vara med på den. 

När han åkte därifrån så ringde han mig som satt på jobbet och berättade lite om besiktningen. Vi hade kvällen innan, alltså i tisdags, redan kommit överens om att ifall inget stort uppkommer på besiktningen så lägger vi ett bud. Så det hade C gjort och säljarna hade accepterat det! Så 18:30 igår fick farmor och farfar natta Melker medan vi åkte och skrev kontrakt! 

(null)

Det känns så himla bra och en stor sten har släppt från axlarna. Huset är toppen och läget är hur bra som helst. Nära till förskola, skola, pendeltåg, bussar, affär. Vi behöver inte köpa någon mer bil. Huset ligger dessutom i slutet på en gata så förmodligen är det inte många bilar som passerar varje dag. Det kommer bli SÅ bra! 

Kommentera här: