Bara en vecka kvar

Hej på er! Hoppas allt är bra med er!
 
Nästa vecka jobbar jag min sista vecka inför semester och föräldraledighet. Känns helt galet?! Fem arbetspass kvar innan det är dags för vila, tid med familjen och invänta lillebror. På tal om lillebror så är det nog dags att börja ta tag i att fixa lite inför hans ankomst. Jag skrev ju i tidigare inlägg att jag skulle tvätta bebiskläder och allt möjligt medan C var i Stockholm, men det blev liksom aldrig riktigt av. Vi går ju ändå in i vecka 32 (!) på tisdag, så det kanske är dags att plocka fram alla grejer nu, haha!
 
I veckan var vi i alla fall inne på Babya-butiken i stan och beställde nytt babyskydd, bas till bilen och extensionkit till barnvagnen. Vår bugaboo går ju att göra om till dubbelvagn, men det kräver ju några extra delar, så nu är det beställt. För en gång skull (HAHA) fick jag välja färgen på något. Så nu blir det ett ljusgrått babyskydd. C brukar ju på något sätt alltid få som han vill när det kommer till barnvagnar eller färger på saker, så nu var det min tur tyckte jag. Nu håller jag tummarna för att vi blir mer nöjda med det här babyskyddet än vad vi var med det vi hade till Melker. Kan visa när det kommer hem vilket vi har valt den här gången.
 
Jag ska försöka leta fram alla lådor med bebiskläder i helgen och förhoppningsvis börja tvätta lite smått. Jag behöver organisera om i byrån där vi har Melkers kläder också så att lillebrors grejer också får plats. Just nu är det inte superbra organiserat och jag behöver flytta om lite för att det ska bli smidigare sen när man har en bebis på armen och en 2,5-åring som ska ta fram egna kläder. Tänkte också försöka få upp ett litet inlägg om lite kläder som vi köpt till lillebror. Har ju hittat massa fint på Tradera i superfint skick till toppenpriser. SÅ nöjd.
 
Efter jobbet blev det jordgubbsletande hemma i pallkragarna och sen sparkade vi boll en stund innan det blev tacomys för hela familjen. Supermys! 

(null)