Tillbaka igen!

Som vanligt, livet kom i vägen för bloggen, men nu är jag tillbaka igen. Vad har vi gjort sedan sist då? Vi har fixat ännu mer i trädgården och äntligen fått dit ett par vinbärsbuskar. Jag fick dem av C i födelsedagspresent och nu står de äntligen i rabatten tillsammand med bjärnbärsbuskarna vi köpte tidigare och ett par rabarberplantor. Klurar lite på om man kanske skulle sätta någon slags hallonbuske bredvid bjärnbären? Vi köpte ju vinhallon och björnbärshallon till svärmor för ett par år sedan, kanske man skulle ta någon sådan buske och sätta bredvid björnbären. Vi får se. Det har även efter att bilden är tagen kommit upp en spaljé för buskarna att klättra på. 

(null)

Klurar även fortfarande på hur vi ska göra på andra sidan tomten, vid vår altan. Där finns en fläck där det inte växer så mycket gräs utan mest är jord. Först hade jag en tanke om att gräva ur och göra en rund rabatt och sätta lite fler jordgubbsplantor och några smultronplantor. Men tänker att det kanske är svårt att få det snyggt och helt runt? Kanske man helt enkelt bara ska ställa dit ett par pallkragar till? Men å andra sidan kanske det ser lite tråkigt ut? Vad tycker ni?

(null)

I övrigt har det inte hänt så mycket annat. Vardagen rullar på. Vi har haft lite sjukstuga men för tillfället är vi friska *peppar peppar*. Jag har shoppat lite till lillebror på Tradera och även börjat kika lite på det vi har sparat från när Melker var liten. Ska bli så kul att få tvätta upp och lägga i ordning alla de där pyttesmå kläderna sen!
 
Idag ska vi nog inte göra något speciellt när vi kommer hem. Det blir ju middagsfix som vanligt och sedan mys i soffan innan M ska sova för kvällen. Ska försöka ta tag i att han ska somna själv igen nu. Ett tag blev han så ledsen när vi gick ut så vi har legat kvar på kvällarna och sjungit lite tills han somnat. De senaste kvällarna har han dock bara legat och petat på sig själv för att inte somna så tänkte att vi nog får ta nya tag igen med att han ska somna själv. Som det ser ut nu tar nattningarna en timme ungefär och det är inte hållbart någonstans känner jag... 


Kommentera här: