Barnvagnsfunderingar

Igår åkte jag och C till ett par vänner som bor i Stockholm. Vi tänkte slå två flugor i en smäll. Hälsa på vänner och åka på barnvagnsjakt! Vi har ju inte överflödigt mycket babybutiker här i stan så vi tänkte ta en tur i Stockholm där utbudet är lite större. 
 
Vi hade en tanke om att vi skulle bestämma oss för vilken barnvagn och vilket babyskydd vi ska köpa. Men så blev det inte riktigt. Vi bestämde oss förvisso för vilket babyskydd vi ska köpa. Det blir Besafe iZi Go Modular i-size. Färg är inte helt bestämd än men det tar vi när vi beställer. Vagn däremot. Vi trodde att vi i princip hade bestämt oss för en Britax Go Big. Eller vi hade i alla fall snöat in på den. Men efter den här helgen är vi mer förvirrade än innan haha! Vi åkte runt i några olika butiker och vi bestämde oss för att klämma lite på Emmaljungas vagnar trots att vi i princip avfärdat dem eftersom de oftast är så stora och otympliga. Men vi gav dem en chans och hittade ganska otippat en ganska stark kandidat. Så nu blev valet mycket svårare än vi tänkt oss. Utöver det är det ytterligare en britaxvagn som är med i toppen, Britax smile 2. Den har OCKSÅ många fördelar plus att den har ett väldigt trevligt pris. VARFÖR ska det finnas så många bra val? Det gör det inte lättare haha! Jag blir galen! Vilken ska man välja? Någon som har någon input?! 
 
Färgerna är inte exakt de vi funderat på, men det är inte det viktiga. Som sagt, är det någon som har några tankar om just dessa vagnar?