Melkers dop

Det går visst sådär att uppdatera den här bloggen med jämna mellanrum. Jag skyller på sommaren och gör ett nytt försök nu när hösten är på ingång. 

I lördags var det äntligen dags för Melkers dop! Redan på fredagen var vi ute en sväng i församlingshemmet där vi skulle ha dopfikat efteråt och kollade läget och fixade lite smågrejer. Det mesta gjordes dock på förmiddagen på lördagen. Varför ha en massa framförhållning liksom, haha?! 

Även om det kanske blev lite stressigt på lördagsförmiddagen så hann vi klart med all dukning och andra förberedelser innan det var dags att gå bort till kyrkan. 

Allt gick superbra under gudstjänsten. Melker gnällde bara lite men inga höga skrik egentligen. Vi lyckades inte få honom att sova innan så han var väldigt trött under hela dopet men det gick bra ändå. Hans fina faddrar läste texter och det gjorde även C. Vi sjöng några psalmer och jag sjöng även en solosång. Mitt under den så somnade Melker :) 

 
 
 
Allt som allt så tycker jag det gick riktigt bra och det var en fin gudstjänst. Efteråt gick alla tillbaka till församlingshemmet där vi bjöd på smörgåstårtor som Melkers farmor bakat, kakor och tårtor som jag bakat. Allt blev riktigt lyckat och det var så roligt att se alla som kom för Melkers skull. Han fick jättemånga superfina presenter och jag kan inte tacka alla nog mycket! Han är lyckligt lottad som har alla dessa människor runt sig. Försökte få med alla presenter på en och samma bild men det gick inte så det får bli fler bilder. Det som inte är med på bild är en tripp-trapp-stol han fick av min mamma, presentkort och pengar han fått.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: