Inventering bland bebisgrejerna

Nu när vi har gått lite mer än halva graviditeten tänkte jag att jag skulle börja ta tag i att inventera lite bland alla bebisprylar och se vad vi behöver komplettera med och vad vi redan har tillräckligt av. Det är ju några stora saker som vi har valt att göra oss av med efter Melker, som vi nu kommer att behöva köpa nya. Till exempel har vi inte kvar babyskyddet som vi använde till Melker då vi inte var helt nöjda med det. Så det behöver köpas nytt. Säng har vi inte heller då den vi hade var lånad och vi valde att lämna tillbaka den när Melker bytte till stor säng då jag gärna ville ha en annan färg och ville inte måla om någon annans saker. Vagnen behöver också kompletteras lite. Det är ju en dubbelvagn, men vi behöver ett extensionkit för få två ramar så att vi kan ha en liggdel och en sittdel på vagnen.
 
Det var de stora sakerna som behöver köpas. Sen är det mest småplock som behöver kompletteras. Nya flaskor så att de är fräscha, lite nya kläder för att lillebror ska få några helt egna plagg, ytterplagg eftersom Melker är född på våren och lillebror kommer på hösten så passar ju inte riktigt de ytterkläderna vi har rent storleksmässigt kopplat till årstiderna. 

(null)

Filtar och såna saker har vi så det räcker och blir över egentligen, men vill att lillebror ska få någon egen också. Snuttefilt och nappar ska inhandlas och kanske en babysitter. Inser att listan kanske blev längre än vad jag tänkt först, haha!


Kommentera här: