Melker 2 år!

Idag har jag varit mamma i två år! Helt sjukt egentligen när jag tänker på det, att tiden har gått så himla snabbt! Tänk att vår Melker har funnits hos oss i två år.

(null)

Han blev firad riktigt ordentligt av hela släkten igår. Vi bjöd på fika och tårta och Melker öppnade paket. Han blev väldigt glad över sakerna han fick och han lekte med sina nya saker hela eftermiddagen. Tycker det är lite svårt det där när det blir så mycket på en gång och man ser att han inte riktigt fattar varför han ska öppna fler paket när han leker med det han precis fick. Men det är såklart superfint och snällt av alla i vår närhet att de vill fira honom! 
 
Den bästa presenten tror jag ändå var den från mormor och moster. En bil! Tur ungen har öron för annars vet jag inte vart mungiporna hade stannat. Har sällan sett honom så himla glad när han åkte runt i sin bil i trädgården. Galet nöjd liten kille. Kan säga att det var svårt att få med honom in sen när batteriet nästan tagit slut.

(null)

Ikväll blir det lite mer firande bara vi i familjen och då ska han få presenterna från oss. En av dem fick han i och för sig igår. Ett kök. Tror det kommer bli toppen! 

Älskade lilla barn som gjorde mig till mamma. Snart blir du storebror också och jag tror du kommer vara en underbar bror! 

Kommentera här: