Ett tillskott i trädgården

Igår fick jag och C feeling och åkte in till stan för att inhandla lite saker så vi kunde göra våra altaner lite mysigare. Vi köpte ett par utomhusmattor, några solcellslampor, en ljusslinga och lite annat smått. Sen åkte vi hem och fixade lite med det och hade samtidigt min mamma och syster på besök då de firade C igår istället för idag. Vi käkade rabarberpaj, fixade på altanterna och de lekte massor med Melker som var helnöjd med att ha både moster och mormor där. SOM han tjatat om att de skulle komma. Han älskar verkligen "loter" och "mommo".

(null)

När vi typ var klara med allt hemmafix så fick C en snilleblixt om att vi borde ha lite solskydd på ena altanen som alltid alltid har sol. Så han började kika på parasoll och paviljonger, och det hela slutade med att han kastade sig i bilen och åkte tillbaka till stan och köpte en paviljong. Så kan det gå. Så när Melker hade somnat för natten så tog vi tag i att bygga ihop den. Hade vi läst rätt på instruktionen till att börja med, så hade det kanske inte tagit så lång tid, men för att göra det hela lite mer spännande och långdraget så gjorde vi fel och var tvungna att göra om en massa. Men det gick ju det med. Nu står den i alla fall där och vi kommer kunna använda våra loungemöbler även mitt på dagen utan att smälta bort i solen. Vi har även väggar till som ska upp, men de fick vänta då vi måste ta bort 78 kg brännässlor som är precis vid altanen innan de går att sätta upp.

(null)

Är sjukt nöjd med hur det blev! Nu ska vi bara köpa ett litet picknickbord till Melker att sitta vid och sedan är i alla fall denna altan klar. Tror jag. Kanske att det ska upp en ljusslinga i taket på paviljongen också. Man blir verkligen aldrig klar hörrni, haha!
 


Kommentera här: