Härlig helg!

Den här helgen har varit så himla mysig OCH produktiv. Älskar den kombinationen. Helgen började med att både jag och C jobbade halvdag för att sedan gå på ett läkarbesök med M. Han ingår i en utredning för barn med riskförlossningar i och med att han led av en del syrebrist under förlossningen, och då är det lite extra uppföljningar än standard några år framöver. Inte mig emot. Det märks ju egentligen inget på honom efter förlossningen men jag ser ju hellre att de kollar upp det några extra gånger än inte alls! Så i fredags var det dags för ett besök hos en psykolog. Melker röjde runt som vanligt och pillade på allt och var supernyfiken och hon drog slutsatsen precis som de tidigare läkarna att man inte kan se några men på honom än så länge. Så det var väldigt skönt att höra såklart.
 
På vägen hem åkte vi förbi Plantagen för att handla ännu mera blommor. Vill fixa fint på altanen och trädäcken där hemma och det behövs mer blommor än man kan tro. Puh! Men nu är vi på god väg i alla fall. Men vill nog ändå ta ett varv till och handla blommor snart. C kommer bli tokig på mig haha!
På kvällen kom min vän T och hennes familj på middag och vi grillade hamburgare och M levde life när han kunde hänga med de lite större barnen och titta när de körde radiostyrd bil. Behöver jag säga att han somnade snabbt sen på kvällen?

(null)

Lördagen bestod av besök på Kolmårdens djurpark tillsammans med min mamma och syster. M älskar sin mormor och moster så det var en riktig höjdpunkt. Vi har tydligen även nått stadiet där vi inte behöver ta med vagnen till Kolmården längre, för Melker satt i skrindan som mormor drog istället och vägrade vagnen. Det regnade från och till men det gjorde inte supermycket. Det var inte så mycket folk, köerna till det mesta var korta och djuren pigga och rörde på sig. Så att det regnade var inget större problem mer än för mamman som fick prickiga glasögon haha!
Melker fick till sin stora lycka krama både Bse och Skalman. Trodde inte han skulle våga först men han ville knappt gå därifrån sen :) 

(null)

(null)

(null)

Igår var vi mest hemma och fixade i trädgården. Vi satte ihop gungmatteställningen som jag fick i födelsedagspresent, möblerade om lite på altanen, klippte gräs, lekt med lego och så fick vi besök av C's föräldrar. De hjälpte oss att såga av en stubbe vi har i trädgården så den blev rakare så man kan ställa krukor på den och sedan åt vi våfflor till lunch innan de åkte hemåt igen. Det är verkligen guld värt att ha dem så nära så man kan göra lite korta besök hos varandra utan att det behöver bli ett större projekt. Melker älskar ju dessutom att vara med när vi grejar med något och det var nog hans höjdpunkt på helgen att få se farfar såga!

(null)     

Kommentera här: