Äntligen blev bröllopsresan av

Halloj på er!
 
Nu var det ett litet tag sedan sist igen. Det beror mest på att jag och C faktiskt varit bortresta på vår lite försenade bröllopsresa! Äntligen kom vi iväg.

(null)

Måndagen den 11/3 gick flyget mot Kap verde och sedan hade vi en vecka i värmen där vi bara kunde slappna av, vila och umgås med varandra. M var hemma med mormor och båda blev tyvärr magsjuka under tiden vi var borta, så de fick inte riktigt den där mysiga mormor-melker-veckan som var tänkt. Kändes hemskt att sitta så långt bort när Melker inte mådde bra. Ville bara hem och krama och ta hand om honom. Men mormor fixade det toppen och de hade det lite mysigt trots sjukdom tror jag allt. Han är ju en sån mormorgris så han älskade nog att ha mormor här alldeles för sig själv.
 
Medan sjukstugan härjade här hemma så hade vi det i alla fall väldigt bra på semestern. Klart att vi hade kunnat ta med Melker på resan, men vi ville ta tillfället i akt och åka själva då det förmodligen inte kommer kunna bli så många sådana resor nu på ett tag framöver. Nästa gång lär Melker vara så pass stor att han förstår mer och vill följa med, plus att vi kommer ha en till liten då och det är kanske inte lika lätt att få någon att ta två barn i en vecka som ett.

(null)

(null)

(null)

Vi latade oss mest i solen på varsin solsäng vid poolen men hann med ett par mindre utflykter också. Dels en cykeltur med elcykel en förmiddag och ett besök i en liten bukt där man fick vada ut bland små citronhajar. Superhäftigt och så himla kul!

(null)

Förutom det så sov vi en massa haha! Gick och la oss runt 21-21:30 nästan varje kväll och sov sedan till ca 7:30 på morgonen. GULD när man är småbarnsförälder. Så nu har vi tankat batterierna ordentligt så vi kan vara bästa möjliga föräldrar länge länge. Det är verkligen underbart att få ladda om ibland, även om vi såklart saknade M när vi var borta.
 
Nu blir det nog ingen resa på ett tag. Kanske, kanske att vi kan få till en om något år eller så med båda barnen och mormor som barnvakt med på resan, vi får se. Det beror lite på om vi bestämmer oss för att renovera köket eller inte. Men mer om det i ett annat inlägg.

Kommentera här: