Projekt vardagsrum

Nu är det ju ett tag sedan vi flyttade in i huset och sakta men säkert börjar mer och mer saker falla på plats och bli mer färdigt. Vi kände redan från början att vi ville ta det lite lugnt med allt fix för att vi skulle bo in oss ordentligt och verkligen känna efter hur vi ville ha det innan vi började köpa en massa saker och måla om och liknande. Nu har vi i alla fall kommit ganska bra iordning i vardagsrummet. Det ska fortfarande målas om, men själva grunden är klar eller hur man nu ska säga. Sen ska det dessutom upp en uppsättning gardiner till så det inte ser så tunnt ut. Vi har ju så många fönster så det behövs ganska mycket gardin för att det inte ska se fjantigt ut. Det ska upp mer prints över soffan på träväggen också men måste köpa flera ramar först. 

(null)

Är så himla nöjd med soffan vi köpte när vi flyttade. Dels är den jäkligt skön att sitta i och sen är den riktigt snygg också tycker jag! Tv-bänken blev också riktigt bra med de luckorna vi valde. Den är vit och enkel men ändå med det lilla extra.

(null)

Senaste tillskotten i rummet är de två svarta fåtöljerna och det lilla brickbordet i andra delen av rummet. Soffan och tv-bänken står till vänster när man kommer in i rummet och sedan är det nästan som ett helt annat rum på andra sidan där vi då har fåtöljerna, bokhyllan och vitrinskåpet. Sen är det ju även lite leksaker som dräller runt i vardagsrummet men jag försöker hålla det mesta i en korg när det inte används så det slipper se ut som ett bombnedslag haha!

(null)

Vi har lite ont om fönsterbrädor där man kan ställa blommor i huset. I köket och matrummet till exempel finns ingen möjlighet alls att ha blommor i fönstren. Därför satte vi upp några hyllor i hörnet vid fåtöljerna där man kan ställa lite blommor utöver de vi har i fönstren redan. Solen ligger på i fönstret väldigt mycket och det blir galet varmt där, och då är det knappt vår än. Så blommorna trivs väl kanske inte sådär superbra. Så flera har fått flytta upp på hyllorna där de får en massa ljus tack vare alla fönster men slipper stå i direkt solljus och värme. Tycker det nya hörnet blev riktigt bra faktiskt! Sen ska ju som sagt väggarna målas beiga, men det får vi fixa en annan dag... 

(null)

(null)



Kommentera här: