Köpt cykel!

Jag har ju fått för mig att jag ska utmana mig själv med att köra Vätternrundan nästa år. Och vad behöver man då? Jo en cykel. Så förra veckan var jag och köpte mig en cykel. Ser fram emot att testa den ordentligt i helgen som kommer, så håll tummarna för att det blir bra väder! 

Det fick bli en Occano från Stadium. Inte någon värsting-cykel på något sätt, men tillräckligt för att ta mig runt Vättern hoppas jag. 

Så nu lär det bli en hel del harvande både på vägarna och i spinningrummet på gymet. Men jag ser faktiskt fram emot det. Älskar att utmana mig själv, och det här målet är nog det galnaste jag fått för mig hittills. Men det ska nog gå bra :) 

/M 

Om 100 dagar...

Resan som var planerad till Cypern i början av oktober blev ju avbokad på grund av både det ena och det andra, men det innebar att en ny resa bokades. Inte till samma ställe och inte heller samma resesällskap. Istället för Cypern med mamma blir det Egypten med C! Den enda nackdelen är att det blir ett par månader senare. Istället för tredje oktober så åker vi den andra december. Men den som väntar på något gott... 

Så om 100 dagar sitter vi alltså i Marsa Alam i Egypten. Hotellet har jag sneglat på länge och vi slog till på det. Det ser så himla fint ut på bilderna, och enligt de som skrivit recensioner på TripAdvisor så var det minst lika fint i verkligheten och nästan alla som skrivit var supernöjda med allt på hotellet. Så vi får hålla tummarna för att det blir sådär perfekt som vi önskar.

Behöver jag ens säga att jag längtar något enormt?! 


Bilder lånade från Vings hemsida. 

Dagens nyheter...

Hej på er igen! 

Idag är det måndag och man ska ha en nystartskänsla i kroppen. Dock fick denna vecka en väldigt tråkig och ledsam start. Vid lunchtid blev tre personer här knivskurna, helt oprovocerat, mitt i stan. Väldigt skrämmande när sådana saker händer. Känslan av att man kanske inte ens kan gå ut utan att vara rädd mitt på dagen blir större och större tycker jag. Jag VILL verkligen inte behöva vara rädd, men som världen ser ut så kanske man inte kommer undan det. 

Jag som ofta är ute och springer har med tiden börjat välja mina rundor så jag slipper springa långa sträckor i skog, på ställen där väldigt få människor passerar eller områden där jag vet att mycket "skumt" folk rör sig. Ska man ens behöva tänka så? Dessutom springer jag gärna lite snabbare på de korta sträckorna där inte så mycket människor rör sig. Allt för att jag vill att människor ska se eller höra OM det skulle hända något. Det är ju helt sjukt att ens tänka så. Men det är ju så det blir ju mer hemska saker som händer... Tyvärr. 

Ta hand om er därute.