Fogdö

 
Förra helgen åkte jag och C till ett par vänners sommarställe utanför Norrtälje. Resan borde ha tagit ungefär 3 timmar och en kvart, men tack vare kö-kaos i Stockholm tog det 4 timmar och 45 minuter innan vi var framme. Höll på att bli tokig där ett tag. 
 
Till slut kom vi i alla fall fram och helgen var verkligen supertrevlig! Vi lagade god mat, åkte båt, spelade äventyrsgolf, pratade och bara var. Älskar såna helger. 
 
Den här helgen har mest varit lugn. C har jobbat natt och jag har inte gjort sådär supermycket. Det blev en sväng på stan idag. Behövde nya höstskor och en ny väska. Kan
visa imorgon vad det blev! 

Spunk!

Hej på er! 
 
Är det någon mer än jag som får spunk på nya blogg.se-appen?? Det blev ju inte alls mycket smidigare att blogga, bara jäkligt mycket krångligare. Eller är det jag som är för dum för att fatta hur man ska göra? 
 
Men men. 
Nu har jag varit igång på jobbet två veckor efter semestern. Det känns ändå helt okej. Jag gillar trots allt mitt jobb även om det för tillfället varit ganska rörigt med en massa flyttar hit och dit. Nu håller vi tummarna för att vi inte ska behöva flytta igen förrän i april nästa år när nya mottagningen står klar. Men vem vet. 
 
Idag är det tvätt som gäller för min del. C ligger och sover efter att ha jobbat natt. Så så roligt har vi det här hemma idag.