Löpträning!

Är äntligen igång igen med min löpträning! Har ju inte sprungit ute sedan i höstas, men idag fick jag ett ryck och gav mig ut efter frukosten framför Nyhetsmorgon. Tror att det var vårsolen som gav mig lite extra energi. Det blev ingen lång runda och det gick inte supersnabbt, men jag är igång i alla fall! Jag tänker att jag ska försöka få in några löp-pass i veckan från och med nu. Kör ju spinning måndagar och torsdagar, så att få in lite löpning och utomhuscykling är ju inget som är omöjligt. Det är ju faktiskt härligt att träna utomhus när det är lite varmare väder. Måste ju köra igång med hårdträning inför sommarens stora utmaning, Vätternrundan. Ibland funderar jag på om jag är helt galen, men jag kommer oftast fram till att det är en galet rolig utmaning. Om inte annat så sätts ju envisheten på prov... Haha! 

Shopping med mamman

Hej på er! 

Det har varit lite tyst här inne ett tag, men det är helt enkelt för att det har varit så himla mycket annat. Det händer massor på jobbet plus att jag har börjat ta tag i det där körkortet. Så tiden har liksom inte riktigt räckt till. Jag har kört lite här hemma nu, och på måndag är det dags för den första körlektionen plus den första teorilektionen. Så nu måste jag börja läsa ordentligt i teoriboken också. Men andra ord, det kommer fortsätta att vara fullt upp, haha! 

Nog om det. Idag blev det en dag dag tillsammans med mami. Vi tog en runda till Maxi och det blev faktiskt lite shopping. Jag hittade tre par skor för ynka 373 kr! Nu fattar jag ju att de kanske inte är av bästa kvalité och yada yada yada, men det orkar jag inte bry mig om. Nu har jag vårskor i alla fall! Nu ska jag mysa lite med katten och sen blir det middag på stan med en av mina bästa vänner!