Altanfix

Igår tog vi äntligen tag i att fixa iordning lite mer ute på altanen. Alla möbler har ju stått i ett hörn under en presenning hela vintern men nu har vi börjat få lite ordning på allt igen. Det finns fortfarande en del som ska slängas på returpunkten och mycket som ska fixas innan det är klart men det syns i alla fall stor skillnad redan. 

(null)
Före

(null)
Efter

Det är som sagt absolut inte klart än men bättre än det var innan. Cyklarna ska flyttas på, en ska säljas dessutom. Så känner du någon som vill ha en landsvägshybrid (tror jag det kallas?!) så har jag en till salu. Sen ska några av blommorna vi har planterat hängas upp i amplar, vi ska sätta upp ljusslingor över bordet, fixa filtar till stolarna så man kan sitta ute även om det är lite kyligt och lite annat småfix. Tror det kommer bli riktigt mysigt! 

Så härlig dag!

Dagen började med att jag och Melker var ute på altanen och lekte. Han fick testa på sandlådan för första gången och jag tror han gillade den faktiskt! Ska bli så kul när man kan leka lite mer ute. Mysigt var det i alla fall. 

(null)

När C hade vaknat efter att ha sovit efter nattjobb så åkte vi iväg för att fixa fler blommor och andra saker att plantera på altanen. Tror det kommer bli riktigt fint därute i år. Förra året orkade jag inte anstränga mig så mycket eftersom Melker var så liten men i år ska det bli mysigt där ute så man kan sitta där ute på kvällarna. Det enda störningsmomentet är väl grannarna som låter så som hörs över hela området. Har jag nämnt att jag vill flytta till hus...? 

Nu står mest alla blommor på ett och samma ställe, ska fixa till det sen när bord och allt kommer på plats. 

(null)

Nu blir det att ta det lugnt i soffan innan sängen. C jobbar natt och M sover. 

Fix på altanen

Idag blev det en tripp till Plantagen för inhandling av lite jordgubbar och blommor. Jag fick lite feeling för att fixa på altanen eftersom det var så fint väder! Två sorters jordgubbar köptes och planterades och några pelargoner fick följa med hem också. Jag har alltid tänkt att det är tantblommor, så antingen har jag ändrat uppfattning eller så jag jag blivit tant. HAHA! 

(null)

Nu ska vi bara fixa iordning utemöblerna så är altanen fixad inför en massa härliga vår och sommarkvällar där ute!