TGIF!

Äntligen är det fredag! Denna vecka har gått så galet långsamt tycker jag. Men å andra sidan har jag hunnit med en massa, så jag ska väl inte klaga egentligen. Jag har hunnit bestämma tapeter till min nya lägenhet, besökt Ikea med en fin vän, tvättat och grejat. Produktiv vecka helt enkelt. 

Dock ska det bli väldigt skönt med helg. Bara åtta timmars jobb innan jag får ta helg. Det är väldigt lugnt på jobbet, så jag kommer nog inte lida nämnvärt under timmarna innan jag får helg :) 

Hoppas ni får en fin fredag! 


Härliga söndag

Idag landade min kära mamma här i Sverige igen efter en vecka i Turkiet, så jag åkte dit för att umgås lite. Är lite lätt avundsjuk på mammas solbränna dock. Men om 68 dagar åker hon och jag till Cypern så då hoppas jag kunna få lite färg jag med. Här hemma verkar det ju inte bli mycket till sommar. 

Mamsen hade med sig lite presenter hem. Kan ju säga att jag blev superglad. Har letat efter hörlurar med bluetooth, och dessa var det riktigt bra ljud i! Väskan och plånboken vad heller inte fel. Älskar ju MK och att det var lite färg på väskan. Jag som alltid annars köper svarta väskor. 


Det blev en löprunda även idag när jag kom hem, och nu har jag parkerat mig i soffan med en kopp te och en skål med fruktsallad. Folk kan gärna få ha sitt godis med konstiga tillsatser och E-nummer för sig själva. Jag har ju inte ätit en enda godisbit sedan nyår, och jag kan inte riktigt säga att jag saknar det. Frukt är så mycket godare, fräschare och framför allt nyttigare. 


Jag fastnade framför någon film här i soffan, men har inte riktigt orkat hänga med så det blir nog sängen för min del snart. Godnatt på er! 

Dagen

Idag har det regnat här nästan hela dagen. Då menar jag inte något fint litet duggregn, utan det har verkligen vräkt ner. Mitt i allt fick jag för mig att jag skulle ge mig ut på en löprunda, så jag drog på mig kläderna och gav mig iväg. Trodde att jag skulle störas av regnet mer än jag gjorde. Tyckte faktiskt att det var ganska skönt. Det blev en runda på 6 km och sedan kunde jag vrida ur kläderna när jag kom tillbaka hem. 


Det blev en rätt lugn kväll sen här hemma. Lagade lite mat och tog mig ett glas vin. Tyckte att jag gjort mig förtjänt av det. Sen blev det fruktsallad till efterrätt. Det visade sig att det var svårt att göra till bara en person. Det blev hur mycket som helst. Men det gör ju inte så mycket, då räcker det till frukost imorgon också :)