Äntligen semester!

I fredags fixade jag autosvar på jobbmailen, stängde av telefonen och loggade ut från jobbdatorn för att äntligen ha semester! Tre hela veckor ska jag vara ledig och bara glida runt och göra precis vad jag känner för. Det ska bli så jäkla härligt. Jag vet inte hur länge sedan det är som jag var ledig flera veckor i rad. I will make the best of it! 

För tillfället spenderar jag dagarna ute på landet. C's föräldrar är på semester, så vi bor ute i deras hus. Eller jag har gjort. C har sovit hemma i stan eftersom han jobbar natt. Men jag har sällskap av hund, katter, höns och hästar så jag klarar mig rätt bra ändå. Det är skönt att bara göra ingenting. 


Det har varit lite molnigt här i någon timme nu, men snart kommer nog solen fram igen :) 

Två dagar till semester!

Hej på er! 

Sedan i förra veckan har det varit supervarmt här, så den mesta tiden utöver jobbet har gått till att bada i princip. Men jag klagar inte :) 
Jag håller tummarna för att det blir lika fint de närmaste veckorna, för om ett par dagar har jag...... SEMESTER! Om det ska bli skönt? Det kan jag lova att det ska :) 

Jag jobbar som sagt idag och sen imorgon men sen är jag ledig i tre veckor. Jag kommer inte ens ihåg när jag var ledig tre veckor i rad senast. 

Nu ska jag äta upp frukosten och sen är det dags att dra sig mot jobbet igen. 


Mitt-i-veckan

Hej på er! 

Den här dagen på jobbet var allmänt hemsk. SÅ mycket att göra att jag höll på att bli tokig! Jag har varit den enda ordinarie på jobbet nu i några veckor och det börjar verkligen ta ut sin rätt. Alltså, jag behöver min semester SO BAD. Nu är det bara sju arbetsdagar kvar och jag lovar er att jag räknar ner. 

Jag och C tog en tur till affären efter jobbet och handlade. Älskar att ha massa saker i kylskåpet! Toklängtar tills vi flyttar och har en hel kyl och en hel frys! Älskar att jag ändå är ganska lätt att få nöjd, haha! 

C är iväg på fotboll med sin far ikväll och jag har underhållit mig med att tvätta och fixa middag. Det blev lax med pesto. Var egentligen inte sugen på något speciellt men lax är alltid gott, så det fick bli det. 


Nu ligger jag på sängen och lyssnar på podcast. Jag har vikt in all tvätt och nu försöker jag mest svalka mig. Det är så varmt här hemma. Inte för att jag på något sätt vill klaga på värmen, för den är underbar. Men det är ett jäkla hus att dra åt sig värmen... 

Hoppas ni får en superfin kväll!