Mål för 2018

Om ett par dagar är det nyårsafton och sedan väntar ett helt nytt år runt knuten. Jag har i och för sig svårt att tro att 2018 ska kunna toppa 2017 eftersom vi i år fick vår lilla M. Men man kan ju alltid göra det bästa för att få det bästa möjliga med det nya året. En höjdpunkt är i alla fall redan inplanerad och även om den kanske inte slår Melkers födelse så kan det nog vara bra nära ändå. Tänker förstås på vårt bröllop som vi planerar nästa höst! Idag är det 281 dagar kvar tills jag får bli fru till världens bästa man. Tur att vi har tid på oss för det är mycket kvar att planera, haha! 

Tänkte att jag skulle skriva ner lite mål för 2018 och så får vi se i slutet av nästa år om jag lyckades eller inte. 
- Äta mer vegetariskt. (Här är C lite av en motståndare men jag får bearbeta honom...) 
- Ta tag i träningen PÅ RIKTIGT! (Har ju skrivit detta flera gånger men nu MÅSTE jag göra det med tanke på nästa punkt på listan. Plus att jag vill orka med småbarnslivet med allt vad det innebär. Dessutom vill jag gärna känna att jag är i form och mår bra i min kropp). 
- Ta mig i mål på Vätternrundan. 
- Spara mer pengar.
- Rensa ur bland kläder och skor, och sedan bara köpa riktigt bra saker istället för saker som jag typ bara använder tre gånger... 
- Äta mindre socker. 
- Gå på 12 dejter med C. 
- Umgås mer med vännerna. 

Tror att det var allt. Kanske inte supermånga mål men å andra sidan är några av dem ganska så stora projekt. Ska bli spännande att se om ett år hur det gick. 

(null)
Årets höjdpunkt är utan tvekan du min lilla Melker!

Nu sover Melker och C är iväg och hjälper en kompis som fått punktering. När han kommer hem blir det På spåret och vindruvor i soffan! 

God jul!

(null)

Jag tänkte bara kika in här och önska er en god jul lite såhär i efterhand. Kanske är god fortsättning mer passande? Oavsett så har vi haft en supermysig första jul med Melker trots att C jobbat hela julen. 

M har inte blivit överröst av julklappar vilket jag ändå känner är rätt skönt. Förhoppningsvis fortsätter det de kommande åren. Jag vill inte att huvudfokus ska ligga på julklapparna, hur många grejer man får eller hur dyra grejerna var. Klart man kan ge julklappar men jag vill ändå att fokus ska ligga på att ha mysigt med familjen. Jag tror inte att man ska ge barn allt de vill ha, de måste lära sig att man inte kan få allt och att man ibland måste jobba lite själv för det man vill ha. Dessutom vill jag försöka uppfostra ett tacksamt barn, vilket jag tror är svårt om barnet i fråga får femtioelva paket med allt som stod på önskelistan. En liten parentes kanske men då vet ni lite hur jag tänker kring uppfostran. 

Imorgon ska vi hem till Melkers farmor och farfar och umgås lite. Det ska bli supermysigt och sen är C ledig i hela nio dagar så det ska bli väldigt skönt. M är dessutom världens pappagris så det underlättar ju när han är ledig haha! 

Nu ska jag se några avsnitt Playmakers och sen blir det sängen. Godnatt! 

Promenad i slasket

C jobbade natt igår och gör det idag med. Medan han sov idag så tog jag och lilleman en promenad i slasket. Det är tyvärr inte mycket till snö kvar utan mest slask och blött överallt. Inte supermysigt. Jag lyckades hålla Melker vaken tills han skulle äta lunch så han kunde sova i vagnen sedan på promenaden. Min tanke funkade och han sov när vi gått ungefär 100 meter haha! SÅ trött stackaren. Sen sov han i en timme och tio minuter medan jag gick och lyssnade på podcast. 

(null)

(null)

Jag gick och lyssnade på Skäringer och Mannheimer. BÄSTA podcasten enligt mig. Det enda negativa är att folk tittar lite konstigt på en när man går och skrattar rakt ur för sig själv, haha! Men det bjuder jag på. 

Nu ska jag tända lite ljus, ta ett par digestivekex med ost och kika vidare på Musikhjälpen någon timme till. Sedan är det dags att sova.