Körlektion

Jag startade dagen med att ta cykeln ner till körskolan för att köra en dubbellektion. Jag har haft ganska glest mellan mina lektioner men nu blir det lite mer intensivt. Vill ju bli klar nån gång! Efter det var det bara att kasta sig på cykeln igen och trampa mot jobbet. 


Det är helt underbart varmt idag med och jag är så himla glad att jag köpte de där nya byxorna igår. De är så perfekta i värmen. Svala trots att de är långa. Det passar mig perfekt eftersom jag inte är ett stort fan av klänningar, kjolar eller för korta shorts. Jaja, nog om mina byxor. 

Kvällen spenderas hemma med den underbara sysslan tvätt. Ett nödvändigt jäkla ont. Ska väl försöka slänga ihop någon middag också. Inte det lättaste i den här värmen. Jag vet inte hur det är med er, men jag blir sällan hungrig när det är såhär varmt. Men något ska jag väl kunna få ihop. Kanske får bli en pastasallad eller liknande. Någon som har bra tips på vad man kan äta? 

Kram på er! 

Lite nytt i garderoben

Jag insåg idag när sommarvärmen kom tillbaka att jag var tvungen att skaffa lite bättre, tunnare sommarbyxor. Allt jag har är i princip jeans och hur mycket jag än älskar jeans så blir det faktiskt lite varmt i dem när det är riktig sommarvärme. 

Jag hittade efter lite letande tre par byxor inne på H&M. Förutom jeans så älskar jag byxor med lite loose-fit. Så gissa om jag blev glad när jag hittade byxorna nedan. Älskar att det är mycket mönster som gäller nu. Så snyggt att matcha med en enkel topp. Det blir ju faktiskt lite roligare än om det vara är enfärgat. De gröna var jag tvungen att köpa trots att det inte var något mönster. Tycker den där färgen är riktigt snygg! 


Har till och med fixat naglarna idag! Det är inte alltför ofta det händer. Får ju inte ha det på jobbet om jag byter om men nu får jag väl vänta några dagar med att göra det helt enkelt :) 

Sommarvärme!

Alltså det är ju helt galet vilket fint väder det är ute. Ingen lär ju ha missat det dock, haha! Jag njuter som en tok kan jag säga. Som jag har längtat efter sol och värme. Efter jobbet promenerade jag ner till stan för ett par korta ärenden. Trodde jag skulle svettas bort på vägen! Men samtidigt var det helt underbart med all sol. Testade en ny glass på vägen hem. Magnum dubble peanutbutter. Helt klart godkänd, men inte sådär toppenbra som jag tänkt mig. 

Hade tänkt ta en cykeltur när jag kom hem, men ändrade mig på vägen. Det är alldeles för varmt. Kanske kan man ge sig ut lite senare, vi får se lite. Jag måste ju verkligen steppa upp träningen nu. Vätternrundan är ju bara lite drygt en månad bort! Ibland undrar jag var jag får alla knasiga idéer ifrån, haha!