Äntligen igång med träningen!

I måndags gjorde jag första spinningpasset på ett par månader. Trodde jag skulle dö där ett par minuter, men sen gick det bättre. Det känns så himla bra att vara igång igen. Nu blir det att ta tag i träningen ordentligt inför Vätternrundan! Imorgon är det dags igen.


För tillfället sitter jag i soffan och funderar över om jag ska beställa lite kläder. Har cravings på lite nytt. Men vi får se. C jobbar natt så det är bara jag och katten hemma. Men jag tröstar mig med lite O.C. så det går ingen nöd på mig. Även om det blir lite tråkigt att sova ensam. 

Cykelskor inköpta

Igår åkte jag och sambon förbi XXL lite oplanerat och det resulterade i att jag köpte ett par cykelskor. Till slut. Jag som har velat fram och tillbaka hur länge som helst och inte kunnat bestämma mig. Men nu så! 


De fanns i rosa och i gult. Jag valde de gula dels för att de var lite mer bekväma och dels för att jag kände att jag absolut  inte ville ha rosa skor, haha! Nu blir det att ta tag i hårdträningen inför Vätternrundan! 

Sjuk, igen.

Hej på er! Hoppas ni haft en bra start på helgen. 

Själv har jag legat sjuk sedan mitten på veckan ungefär, men nu tror jag faktiskt att det börjar vända. Är så otroligt jäkla trött på att vara sjuk. Så mitt mission i år får bli att försöka komma på hur jag ska hålla mig frisk. Just nu dricker jag en blandning av varmt vatten, citron och bitar av färsk ingefära. Får hoppas att det kan hjälpa till lite i alla fall. Sen måste jag ta tag i träningen när jag blir frisk. Det brukar hjälpa faktiskt. Plus att jag ju har den där lilla utmaningen att jag ska klara Vätternrundan i år, så jag måste verkligen komma igång med träningen så snart som möjligt, haha! 

Idag ligger C och sover efter att ha jobbat natt, så det blir nog inte mycket gjort innan han vaknar. Men det gör inte så mycket. Jag ska ändå bara ta det lugnt och försöka bli frisk. Kanske se ett par avsnitt av O.C. eller en film och äta lite frukost.

Denna bild togs för ett par dagar sedan när vi beställt hem sushi. Våran katt tycker ju att papperspåsar är det bästa som finns, men den här gången lyckades hon fastna i handtaget. Så hon gick runt där med en påse runt magen och undrade nog varför vi skrattade, haha :) 

Nej, som sagt. Lite frukost kanske.