Barnvagnen och babyskyddet hämtat!

Igår efter jobbet åkte vi äntligen och hämtade ut barnvagnen och babyskyddet som kommit in till butiken. Behöver jag ens säga att jag var som ett litet barn på julafton? Vi har ju väntat på framför allt vagnen ganska många veckor nu. Vi visste ju att den skulle levereras kring vecka 8, men ändå.

Vi fick en genomgång av vagnen och babyskyddet en gång till och sedan packade vi in allt i bilen. Måste säga att servicen på Babya, före detta Babyproffsen, är riktigt grym. Bor ni här i Norrköping och har funderingar kring barnvagn och babyskydd, åk dit. Vi fick supermycket hjälp av Mårten som jobbar där och är sjukt nöjda. Vill även tillägga att jag inte är sponsrad på något sätt, bara en väldigt nöjd kund!

Anyway. Barnvagnen och babyskyddet är alltså hemma. Det känns så sjukt på något sätt ganska sjukt att det står en vagn här hemma som mini snart ska åka runt i. Längtar massor tills han väljer att titta ut. Hans vräkningsdatum närmar sig ju med stormsteg, haha!

Valet föll precis som jag skrivit om tidigare på en Emmaljunga super Viking och vi är än så länge väldigt nöjda. Tror att mini kommer åka runt som en kung i den. Madrassen är supermjuk, och liggdelen ser mysig och ombonad ut. Tror det blir toppen. Nu ska vi bara tvätta upp alla filtar och lakan så vi kan bädda i vagnen också.

 
Färgen vi valde på vagnen heter outdoor timber och skiftar liksom i färg beroende på ljus. Här inne ser den väldigt brun ut, medan den är mer åt det lite grönbruna håller i andra ljus. Skötväskan som jag köpte på nätet passade riktigt bra på vagnen. Den är från märket Petit Cherie, och har många bra fack inuti. När den är fylld och vagnen bäddad så är vi ett steg närmare att vara redo för mini.

Babyskyddet är ett Besafe iZi go modular. Kan visa det mer när vi monterat det i bilen!

Sammanfattning vecka 33 och 34

Idag går vi in i vecka 35! De här två senaste veckorna har gått så himla snabbt. Vet inte alls vart tiden har tagit vägen. Nu är det ju inte alls långt kvar tills vi får träffa mini! Dock får han gärna vänta lite, då det känns som att jag håller på att bli sjuk. C har ju varit sjuk här några dagar, så det vore kanske inte så konstigt om jag också åker på något. 

 
Foglossningen har hållit i sig precis som föregående veckor. Fick dock låna ett foglossningsbälte innan helgen så får se om det blir bättre. Har inte använt det varje dag, men lite i alla fall. Får bli bättre på det där. Sen har jag helt plötsligt fått en ny åkomma. Igår började jag få ganska ont i magen. Det kändes ungefär som att ha en sammandragning som liksom höll i sig i flera, flera timmar. Fast jag tror inte att det var det. Det höll i sig under natten och även under dagen idag. Vet inte riktigt vad det kan vara. Men mini rör sig precis som innan så jag tror ändå inte att det är någon fara. Kanske har mini någon liten växtspurt där i magen så att magen liksom blir spänd för att han växer. Jag vet inte.

Tabletterna mot halsbränna har även fått en självklar plats i väskan. Det är vidrigt när det sätter igång. Det är inte varje dag, men dagarna när det kommer är det hemskt. Men förhoppningsvis, och troligtvis, försvinner det när mini kommer ut.

Förra veckan var vi även på andra träffen på föräldrautbildningen. Det handlade om amning och tiden på BB. Vi får väl se om amningen funkar. Förhoppningsvis gör den det, för jag vill väldigt gärna amma om jag kan. Det blir förstahandsvalet för oss men OM det inte skulle funka så blir det säkerligen lika bra med ersättning. Men som sagt, vi ska verkligen ge det en chans. Imorgon är det dags för sista träffen på utbildningen och då tror jag det ska handla om första tiden hemma eller något sånt. Återkommer i ämnet.

Förresten, igår var vi och hämtade ut barnvagnen och babyskyddet. Men mer om det i ett eget inlägg!

Helgen

 
Denna bild visar precis vad jag håller på med just nu. Tvätt för hela slanten. Dessutom adderade jag lite extra tvätt än den som brukar vara. Slängde med bebiskläderna i storlek 50 och 56! Tänkte att det kanske är dags att få dem tvättade. Vi går ju ändå in i vecka 35 på onsdag. 95% av alla förlossningar sker mellan vecka 37 och 42, så tänkte försöka ha allt förberett och klart till vecka 37. Man vet ju aldrig, kanske vill mini ut innan BF. Vi får se.

I helgen nu var våra vänner från Stockholm här och hälsade på. Så trevligt, och även SÅ mysigt att få hälsa på deras lilla bebis Wilma. Det gjorde inte direkt att man längtade mindre efter sin egen! Vi fick dock planera om helgens aktiviteter lite eftersom C blev sjuk, men det var en trevlig helg ändå med mycket skratt. Det är så skönt med vänner som man liksom bara kan vara med, om ni förstår hur jag menar.

Nu ska jag snart springa ut i tvättstugan. Efter det blir det att fixa till någon middag och sen blir det nog soffan för min del. Måste dock bädda rent i sängen också. Vilket är ett rent projekt när man är gravid, men det ska nog gå det med, haha!

Hoppas ni får en trevlig söndagkväll!