Besökt gymmet

Igår var jag ute i gymmet som vi har i huset där vi bor. Sjukt smidigt att ha det i så nära. Man kan inte direkt ursäkta sig med att det är jobbigt eller långt att ta sig till gymmet när man försöker hitta på en ursäkt för att slippa. 

 
 
Jag tränade ju inte så mycket under graviditeten och har inte riktigt kommit igång förrän nu så det blev inget långt pass. Men jag tänker att man måste börja någonstans och hellre ta det riktigt lugnt i början och bygga upp kroppen långsamt. Igår blev det en kvart på crosstrainern och en kvart på träningscykeln. Inte mycket som sagt men det är en början. Imorgon är det dags för ett pass igen. 

Till helgen kan det eventuellt bli en runda på den nyinköpta cykeln. Vi får se. Någon gång måste jag ju komma igång med cyklingen igen om jag ska ta mig runt Vättern nästa år haha! Det är väldigt ovant för kroppen att träna igen men det känns superbra att vara på gång igen.

Dejt på stan

Jag och Melker har precis kommit en från en träff på stan med en vän och hennes tre veckor gamla son. Det är så himla kul att träffa vänner som också har barn och är lediga. Det blir ju lätt att man är lite ensam annars när man är föräldraledig eftersom alla jobbar hela dagarna. 

 

Vi testade att ta sittdelen ner till stan och jag kan säga att det var en väldigt nöjd bebis. Han satt i vagnen hela tiden förutom en stund när vi satt på en bänk i parken och pratade. Han tyckte väl att det var tråkigt att vagnen stod stilla. Sen när vi skulle hem så somnade han bara jag satte ner honom i vagnen igen. Så sittdelen är helt klart godkänd av Melker. Tror med andra ord att det är den som kommer att användas från och med nu. 

Nu är det dags för blöjbyte och mat för lilleman!

Godmorgon onsdag

Godmorgon! 

Lite segt att gå upp idag. Melker vaknade vid tjugo över fyra imorse och var hungrig. Inget konstigt med det egentligen. Men när han ätit upp så somnade han inte direkt som han brukar utan han låg och babblade och viftade med sin snuttefilt. Skitpigg. Behöver jag säga att mamman inte var riktigt lika pigg? Efter mycket om och men somnade han om efter ungefär en timme. Sen vaknade han och tyckte att det var morgon tio över sju. Så lite seg är jag för tillfället. Några koppar kaffe kan kanske bota det. 

 
Lilleman ligger på sin filt på magen här på golvet för tillfället och pillar lite med lite leksaker. Han har blivit riktigt stark i nacken så nu kan han ligga en bra stund om han har något kul att leka med. Boken som prasslar är favoriten för tillfället. 

Idag ska vi förhoppningsvis ner till stan och träffa en kompis för fika eller promenad. Vi får se vilket det blir. Tänkte att jag skulle ta sittdelen till vagnen och se hur det går. Vi fick ju hem inovi-dynan igår. Den låg ju i paketet jag väntande på. Satte dit den i sittdelen och den gjorde verkligen stor skillnad! Vi tog bara en minipromenad igår för att testa men Melker satt riktigt bra och var väldigt nöjd över att se saker istället för att bara ligga och titta upp i himlen. Så jag tänkte att jag testar idag med. Funkar det inget bra så är det ju bara att byta tillbaka till liggdelen.  

 
Nu ledsnade lilleman så nu får det bli frukost till honom innan det blir frukost till mamman!