En lugn helg

I fredags var jag i Linköping på kurs hela dagen, och när den var slut skyndade jag mig hem för att hinna prata lite med C och kramas innan han skulle åka iväg till jobbet. Dessa helger när han jobbar natt är ju lagom roliga. Men som tur är, är det här sista natthelgen på länge! :) 

När C åkt till jobbet fick jag ett städryck och gjorde fint här hemma. Det bästa som finns är ju att ha ett rent hem! Blombuketterna gjorde ju bara det hela ännu bättre. Den ena fick jag ju som ni vet av C i torsdags och den andra fick vi av bilfirman tillsammans med ett "Lycka till-kort". 


I skrivande stund ligger jag i soffan med en spinnande katt på magen och tittar på längdskidor. C sover efter att ha jobbat natt. Nog för att jag brukar gilla att ha saker att göra, men denna helg har varit väldigt skön trots att vi inte gjort så mycket. Luften gick verkligen ur mig på jobbet i veckan och jag behövde lite lugn tror jag. Jag tror att det får bli en hemma-dag även idag och sen får jag ta nya tag imorgon när det är dags för jobb igen. 

Vad har ni hittat på i helgen? 

Världens bästa sambo!

Idag var det en rätt jobbig dag på jobbet. Det är rätt tufft för tillfället och luften gick nog ur mig ordentligt idag på förmiddagen... 

Jag pratade med C vid lunchen och jag tror att han hörde ungefär hur uppgiven och trött jag var. Några timmar senare låg det en stor bukett rosor på mitt skrivbord när jag kom tillbaka efter ett ärende. Det var en så himla fin gest och jag blev så glad att jag till och med började gråta. Sån är jag liksom... Lite lätt blödig sådär och känslorna överallt för tillfället. Han vet precis hur han ska göra för att muntra upp mig den där karln. Han känner mig så väl. Honom tänker jag aldrig släppa taget om.Nya glasögonen!


Igår var jag och hämtade ut de nya glasögonen jag beställde när jag var hos optikern. Jag är riktigt nöjd faktiskt! Hade ju egentligen en tanke att beställa ett par bruna eller svarta plastbågar, men gick därifrån och hade beställt dessa. Ibland blir det inte som man tänkt sig, haha :) 

Nu ska jag bara bestämma mig för om jag även ska beställa ett par slipade solglasögon och ifall jag ska testa linser. Det vore ju sjukt smidigt med linser när jag tränar, men det jobbiga är att jag måste beställa månadslinser för att kunna korrigera det synfelet jag har. Känns på något sätt lite onödigt när de inte kommer användas varje dag? Får se lite hur jag gör...