Mer och mer mat

Hej på er! 

Som vanligt verkar det bli lite sporadiska uppdateringar här, men så får det vara tills jag känner att jag har ordentligt med tid igen. 

Idag var C iväg till min mammas nya lägenhet och byggde kök och jag och Melker gick till min mormor som fyller år idag. M somnade på vägen dit och sov över 1,5 timme i vagnen vilket inte hör till vanligheterna. Medan vi var där vaknade han och då fick han lite mellis. Vi har ju börjat introducera mer och mer mat nu och det verkar gå ganska bra. Melker äter det mesta med god aptit och det gör det ju väldigt roligt. Idag fick han lite fruktsmoothie till mellis, plus att han fick en halv burk mat till lunch och en halv burk till middag. Sen åt han gröt till frukost och kvällsmat. Vet inte om det kanske är att gå lite fort fram men jag tycker det verkar som att hans mage fixar det och han gillar det ju. Sen är det inte riktigt så varje dag än så länge. Dessutom dricker han ersättning vid nattning och på nätterna. Ibland även på dagen om vi är iväg och sådär. Nån som läser som har några tankar eller tips kring upplägget? 

 
Promenaderna till och från mormor var allmänt blöta. Då är det tur att regnskydd finns till vagnen och regnjacka till mamman. Men frisk luft fick vi i alla fall! 
 
 
Nu har C åkt till jobbet och Melker ligger och sover. Så denna mamman ska ta en kopp te och krypa upp i soffan och titta på tv. Sen blir det nog en tidig kväll med tanke på att det är jag som får ta hela natten med lilleman. Imorgon har vi inget planerat än så länge. Vi får se vad vi hittar på.

Babysim

Vi har ju börjat på babysim med Melker. Vi märkte att han gillade att bada hemma i baljan, så vi tänkte att vi skulle ge babysim ett försök. Det visade sig vara en lyckad idé. Lilleman älskar det! 

Vi har gått tre gånger hittills och han verkar gilla det mer och mer varje gång. Dock har han inte riktigt fått kläm på det där med att flyta på rygg. Han vill mest ligga med fötterna rakt upp i luften och skvätta vatten istället, haha! Men det är underbart att se att han gillar det.

 

Island

Förra onsdagen var det dags! För typ ett halvår sedan frågade svärmor om vi ville följa med till Island för att fira hennes födelsedag och det ville vi ju såklart. Så i onsdags var det dags för oss att kliva på planet dit. Var lite nervös över hur det skulle gå att resa med lilleman men det gick verkligen över förväntan. Han åt vid start och landning och däremellan sov han i farfars knä. Lyxigt värre för oss småbarnsföräldrar. Vi kunde till och med se på varsin film på flyget, haha! 

Resten av resan gick också superbra. Vi åkte runt en hel del i bilen för att kunna se så mycket som möjligt. Melker hängde mest bara med och var glad mest hela tiden. Det var bara ett par gånger som han gnällde och då var det antingen för att han var hungrig eller trött. Det verkade inte bekomma honom att åka en massa bil eller att hoppa in och ut ur bilen fjorton gånger om dagen haha! Så himla underbar unge som bara är glad mest hela tiden eller sover som en liten gris. Älskade unge. 

 
Tänker inte skriva ordagrant vad vi gjorde och vart vi åkte för då skulle det här inlägget bli alldeles för långt. Men visa lite bilder tänker jag göra i alla fall. 
 
 
 
 
 
 
 
Jag och C kom fram till att vi absolut måste åka tillbaka någon gång. Då utan barn dock. Det finns ju så mycket man vill göra men det finns ju vissa begränsningar med vad man kan släpa med barn på. 10-timmarsutflykter kändes inte aktuellt med barn precis. Så som sagt, planen är att åka tillbaka någon gång om några år. Vi får se om vi lyckas få till det.