Härlig pasta

Hej på er!
 
Ytterligare en vecka har passerat och jag har haft fullt upp. Det har blivit en del träning och så jobb och skola såklart. Det är helt enkelt lite mycket nu.
 
I fredags blev det ett besök på stan och middag på Härlig pasta med min fina vän S. Sen blev det glass på Mc Donalds i väntan på ytterligare en fin vän. Där satt vi och pratade om allt och ingenting vilket var himla härligt. Jag är verkligen lyckligt lottad som har så fina vänner runt omkring mig.
 
 
 
 

 
Den kommande veckan bjuder på ungefär samma sak som den här veckan. Det blir skola i fyra dagar och jobb en dag. Sen ska jag försöka få in lite träning bland det också, men det löser sig säkert. Vad ska ni hitta på kommande vecka?

Dagen idag

 
 
Imorse på bussen till skolan lyssnade jag på soundtracket till Begin again. Såg filmen i helgen och blev lite kär i musiken, så jag var tvungen att leta fram det på Spotify. Det gjorde att bussresan blev en ganska bra start på dagen. Det blev en ganska lång dag i skolan med långa genomgångar, så jag var lagom trött i huvudet när jag åkte hem igen.
 
Efter skolan träffade jag min lillasyster för en timmes simning och vi hann prata en hel del där i bassängen. Det är alltid lika trevligt med lite syster-prat. Jag är dock förundrad över hur svårt folk verkar ha att hålla sig till rätt varv när man simmar motionssim. Vissa simmar åt det håll man ska, vissa krysar liksom fram mellan folk och andra simmar lite hur som helt. Ingen struktur alls där. Men jag får väl helt enkelt försöka acceptera folks spännande simvanor...

Ljusslinga

Jag har bott i min lägenhet sedan i början av maj förra året, men jag har fortfarande inte lyckats få upp några gardiner. Först väntade jag medvetet med det eftersom jag skulle måla om. Det skedde inte förrän i slutet av sommaren, och efter det har det liksom inte heller blivit av. Jag har världens jobbigaste väggar att borra i, så jag drar mig lite för att ta tag i det så att säga. Men så fick jag en idé när jag var på Rusta förut, så jag köpte en ljusslinga som jag hängde upp i vardagsrumsfönstret när jag kom hem. Så nu behövs det ju faktiskt inga gardiner. Klart det hade varit fint att ha både ljusslingan och gardiner, men eftersom min katt gärna klättrar i allt som hon kan få tag på, så får det nog vara såhär ett tag. Nu ser det ju inte riktigt lika tomt ut i alla fall.