Måndag igen

Hej på er igen! Måndag igen... 
 
I helgen var vi på inflyttningsfest hos ett par vänner. Det var väldigt trevligt att få fixa till sig lite extra och vara lite social. Nog för att jag är en hemmakatt ut i fingerspetsarna, men ibland tycker även jag att det är kul att hitta på saker.
 
 
Jag är verkligen ingen måndags- eller morgonmänniska, så starten på veckan är oftast rätt seg för min del. Nu när det dessutom börjar vara kallt på morgonen är det ännu värre, haha! Tur att jag hittat mitt nya nöje att lyssna på P3 dokumentär och Rättegångspodden medan jag åker till jobbet. Det livar upp lite i mörkret i alla fall. 
 
Dagen flöt på precis som måndagar brukar göra. Det är fullt upp, vilket jag i och för sig gillar. När jag satt där på jobbet tyckte jag att jag kände ett litet fladder i magen, precis som jag tyckte att jag kände igår. Nu vet jag ju inte hur det känns när man har en bebis i magen som sprattlar omkring eftersom jag inte varit med om det förut, men jag tror eventuellt att det kanske kan ha varit bebis jag kände. Återkommer i frågan när jag är mer säker. 
 
Nu på kvällen blev det ett besök på Ica för att handla hem lite middagsgrejer. Sen råkade jag visst få med mig lite annat också. Men det är ju så när man är preggo. Då är man sugen på konstiga grejer. Idag var det ostbågar. Brukar typ aldrig äta det annars, haha!