Måndag igen

Hej på er igen! Måndag igen... 
 
I helgen var vi på inflyttningsfest hos ett par vänner. Det var väldigt trevligt att få fixa till sig lite extra och vara lite social. Nog för att jag är en hemmakatt ut i fingerspetsarna, men ibland tycker även jag att det är kul att hitta på saker.
 
 
Jag är verkligen ingen måndags- eller morgonmänniska, så starten på veckan är oftast rätt seg för min del. Nu när det dessutom börjar vara kallt på morgonen är det ännu värre, haha! Tur att jag hittat mitt nya nöje att lyssna på P3 dokumentär och Rättegångspodden medan jag åker till jobbet. Det livar upp lite i mörkret i alla fall. 
 
Dagen flöt på precis som måndagar brukar göra. Det är fullt upp, vilket jag i och för sig gillar. När jag satt där på jobbet tyckte jag att jag kände ett litet fladder i magen, precis som jag tyckte att jag kände igår. Nu vet jag ju inte hur det känns när man har en bebis i magen som sprattlar omkring eftersom jag inte varit med om det förut, men jag tror eventuellt att det kanske kan ha varit bebis jag kände. Återkommer i frågan när jag är mer säker. 
 
Nu på kvällen blev det ett besök på Ica för att handla hem lite middagsgrejer. Sen råkade jag visst få med mig lite annat också. Men det är ju så när man är preggo. Då är man sugen på konstiga grejer. Idag var det ostbågar. Brukar typ aldrig äta det annars, haha! 
 
 

Underbar helg!

Det är SÅ härligt med helg! Tänk om helgen kunde vara dubbelt så lång. Då skulle det vara ÄNNU bättre!

Idag har vi hunnit med ett besök på gymmet här i huset och en tur till Bauhaus för att köpa en så tråkig sak som en list att sätta på duschdörrarna. Vi har tröttnat på att det skvätter vatten i halva badrummet så fort man duschar.

I fredags blev det en spontanmiddag på Burgers & Bangers i stan. Vi har pratat länge om att testa stället, men vi har skjutit upp det eftersom det alltid är supermycket folk. I fredags var vi så sugna så vi åkte dit bara för att kolla läget och vi fick ett bord efter 10 minuter. Det var verkligen värt ett besök! Så goda burgare och efterrättsmilkshaken var gudomlig! Jag skojar inte. Vi tog den som hette blåbärspaj och den smakade verkligen det. SÅ god.

 

Nu ska vi nog bara slappa i soffan och sen händer nog inte så mycket mer. Klockan står ju på 05 imorgon igen...

Vecka 17

Hej igen! 
 
Jag SKA verkligen försöka få liv i den här bloggen nu. Det vore ju väldigt kul att kunna gå in här och se tillbaka på den här tiden sedan i efterhand. Så nu kommer det i alla fall bli lite gravid-uppdateringar vecka för vecka. Det är ju svårt att inte få bloggen att glida lite mot mammablogg-hållet för tillfället. Hoppas ni har överseende med det.
 
 
Idag går vi in i vecka 17 och jag kan äntligen säga att jag mår bättre. Jag var ju illamående mellan vecka 8-12 ungefär. Det enda som hjälpte mot illamåendet var att äta clementiner. Undrar hur många jag fick i mig där ett tag, haha! Sedan led jag ju av enorm trötthet. Jag kunde sitta på jobbet och halvsova och knappt komma ihåg vad jag höll på med. När jag kom hem var sova det enda jag ville göra och klockan 20 på kvällarna önskade jag att det var läggdags. Jag var förmodligen inte världens roligaste sambo just då. Men nu verkar det äntligen som att det har vänt. Nu kan jag lyckas vara uppe till 22 på kvällarna. Tänk vilka små saker som kan göra en glad haha! 
 
 
Förra veckan (vecka 16) var första gången magen faktiskt syntes. Det är fortfarande lite mindre på morgonen, men nu börjar man ändå kunna se den. I alla fall om man har tajta kläder. Den går fortfarande att gömma under lite större tröjor. Kanske kommer jag få äta upp det här senare, men jag längtar faktiskt efter en lite mer ordentlig mage. 
 
I helgen var jag och C och kikade på barnvagnar och babyskydd för första gången. Jösses. Vilken djungel. Det känns bra att vi börjat letandet väldigt tidigt, för med min beslutsångest så kan jag behöva de här månaderna på mig att bestämma mig. Det finns ju för- och nackdelar med allt och hur många varianter och kombinationer som helst. Kom gärna med tips om ni har!