Sammanfattning vecka 25 och 26

Hej på er! 

Tiden går SÅ himla snabbt just nu. Tyckte jag nyss gick in i vecka 20 och nu är vi redan i vecka 27! Men det är rätt härligt det med. Då är det mindre tid tills vi får träffa mini utanför magen.

 
Vecka 25 och 26 har flutit på ganska smärtfritt. Jag njuter av att jag mår så bra just nu. Man kan se minis rörelser utanpå magen nu, och ibland tror jag han slår kullerbyttor därinne haha! Jag får springa upp en eller ett par gånger per natt för att kissa men det kan jag leva med. Oftast får jag några sammandragningar efteråt men det är inget som gör ont. Magen har växt lite, men inte så mycket. Vilket i och för sig inte gör så mycket. Barnmorskan var nöjd med mini när vi var där förra veckan, så jag är inte orolig. På tal om barnmorskan förresten. Den första vi gick till kände jag inte alls att jag klickade med. Dessutom sa hon inte ett ljud till C över huvudtaget. Så vi bytte, och nu känns det SÅ mycket bättre.

Eftersom det kändes så bra så bokade vi in alla de resterande tiderna graviditeten ut. Det känns bra att veta alla datum som vi ska dit nu. Dessutom bokade vi in tre datum för föräldrakursen och så ska vi boka in en profylaxkurs i februari också. Det ska bli riktigt intressant. Tänkte att jag skulle köpa en bok också så man kan förbereda sig lite innan.

Tänkte att jag skulle försöka få ihop ett litet inlägg om vad vi har köpt och ska köpa till mini snart. Om ni har tips får ni supergärna slänga in en kommentar!

Mysig lördagmorgon

Godmorgon på er! 
 
Jag har längtat hela veckan efter att få sova lite extra länge, så jag njöt ordentligt imorse när jag kunde ligga kvar så länge jag ville. Nu blev det inte enormt länge i alla fall, men mycket längre än till 05 som brukar vara den vanliga tiden att gå upp i veckorna. Jag har ju dessutom börjat med en ny rutin. Att bli kissnödig halv fem varje morgon. Tack bebis. Antar att det bara är början dock haha! 
 
 
Nu sitter jag i soffan och myser med tända ljus och Musikhjälpen på tv. Ska snart fixa lite frukost och sen blir det en tur till affären för att hämta ut paket som har kommit och sen en sväng till Rusta för att inhandla tapeter till vårt sovrum. Det kommer bli så fint när allt blir klart! 

Sammanfattning av vecka 24

Halloj!

De här senaste veckorna har det väl egentligen inte hänt så mycket med graviditeten. Magen och bebis växer. Fick för mig för några dagar sedan att bebis rörde sig mindre, men efter att ha druckit något kallt och sött så sparkade han omkring, så ingen fara på taket där. Nu har vi klivit in i vecka 25. Det gjorde vi i onsdags. Det känns helt galet att det bara är 15 veckor kvar nu?! På tisdag är det dags för nästa barnmorskebesök. Då får vi förhoppningsvis lyssna på bebis hjärtljud! 

 
Tankarna kring vagnval snurrar fortfarande. Vi har ju bestämt oss för att det blir en Emmaljunga super Viking, men nu är det färgen som vi funderar över. Var ju i princip säker på att vi skulle ha en i timber-färg. Typ brun-melerad. Men häromdagen på Babyproffsen så såg den så himla grön ut att jag började tvivla och började fundera på en blå istället. Sen var vi på babyproffsen i Linköping idag och där såg färgen mer brun ut. Så nu blir jag inte klok?! Tur att vi inte ska beställa förrän om ungefär en månad haha!
 
 
Vilken tycker ni? 
(Tror den blå ska finnas med den bruna färgen på bågen också. Det är den färgen som är på handtaget på chassit vi valt.
 
UPDATE: Den blå med bruna detaljer verkar ha varit en limited edition. Så nu står liksom valet mellan att välja ett annat chassi och ta blå liggdel/sittdel eller hålla fast i chassit med bruna detaljer och köra på timber-färgen. I-landsproblem deluxe, jag vet).