Friday feeling

SÅ underbart med fredag idag! Dock tvingades jag lyssna på P4 hela dagen istället för P3 och Musikhjälpen. 


Det negativa med att inte vara allsmäktig i rummet på jobbet vad gäller radion, haha! Men jag överlevde trots detta :) 

Jag vet inte vad det är, men det lyckas alltid bli så att jag blir kvar sent på jobbet på just fredagar. Den dagen man egentligen vill gå så tidigt som möjligt. Men händer det något akut så gör det ju. Då är det bara att stanna tills det är fixat. Hann i alla fall hem för att hinna äta middag med C innan han var tvungen att åka mot innebandyn. 

Sen hände ju något superunderbart i Musikhjälpen! En före detta klasskompis kom in i buren och trodde att hon skulle berätta vad hon gjort för Musikhjälpen. Det hon inte visste var att hennes sambo också kom in i buren och friade till henne. Hon sa ja! Alltså jag höll på att grina ihjäl mig, som den obotliga romantikern jag är. Så jäkla fint! 

Nu ska jag vänta på C, och sedan blir det På spåret här i soffan. 

Godnatt på er! 

Onsdag

Mitt-i-veckandagen. Det är lite segt på jobbet den här veckan. Lite turbulent skulle man kunna säga. Då är det tur att Musikhjälpen hjälper till att muntra upp en. Tack för det! 


Nu ska jag kila iväg till djuraffären i närheten och köpa mat till katten. Så hon slipper svälta. Det var visst nästan tomt. Sen får vi se vad jag ska hitta på.

Har ni haft en bra dag? 

Julklappsköp och Musikhjälpen

Idag var det riktigt kallt när jag gick till jobbet! Minus 6 grader visade termometern när jag kikade. Så det fick bli att ta fram den tjocka jackan. Synd bara att benen ändå var som isbitar när jag kom fram till jobbet. Tur det bara tar 20 minuter att gå. 


Nu sitter jag i soffan efter att ha ätit middag. Ensam dock då sambon är på bio med sin mor. Men det passade ganska bra, för då kunde jag kolla efter julklapp till honom. Så nu är de beställda. Så smidigt att kunna beställa istället för att trängas med alla människor på stan. 

Nu blir det att fortsätta titta på Musikhjälpen och mysa med katten. Har startat en egen digital bössa, och imorgon ska jag försöka få så många som möjligt på jobbet att bidra! Håll tummarna!