Min helg

Hej på er! Hoppas ni haft en bra helg. 

Men helg har bestått av restaurangbesök, träning, storhandling och häng med mamma och lillasyster. Med andra ord en väldigt bra helg. 

I fredags var jag och C på Enoteket här i stan och åt. Man blir verkligen aldrig besviken när man går dit. Riktigt bra mat! Stackars C höll på att bli galen på mig som skulle fota allt innan han fick äta, haha! 


Hade inför kvällen köpt en ny klänning. Jag är ju inte den som har klänning så ofta, men jag gillade verkligen den jag hittade. Tror dessutom att den blir perfekt till jul! Hittade den på Gina Tricot. 

Strunta i den provisoriska klädhängaren i bakgrunden, haha! 

Nu ska jag ägna söndagkvällen till att fixa lite mat och vänta på att sambon ska komma hem efter ett tolvtimmarspass på jobbet. Sen är det bara att göra sig redo för en ny arbetsvecka! :) 

En underbar helg

Den här helgen blev sådär härligt lugn och skön, precis som jag behövde. Dessutom kom C hem med blommor i fredags kväll. Han vet hur han ska göra för att jag ska bli lite extra glad. 


Lördagen började med en PW i skogen med sambon och sedan en lång frukost hemma. Sen bakade jag mockarutor och lyssnade på en massa poddar medan C åkte iväg till Linköping för nån innebandymatch. Det är alltid skönt att få lite egentid sådär ibland. När C sedan kom hem på kvällen fixade vi till en god middag, drack lite vin och såg på en film. Såg äntligen uppföljaren till Divirgent som jag såg på bio för superlänge sedan. Uppföljaren var faktiskt riktigt bra den med! 


Vår söndag började med att vi såg Så mycket bättre i sängen med en varsin kopp kaffe. Eller som C ser det, typ fyra koppar var. Bara för att vi dricker ur temuggar, haha! Sen blev det lyxig brunch på Lingonfabriken här i stan. Ska man äta brunch någonstans i Norrköping en söndag, så är det där. Den här söndagskvällen kommer nog mestadels spenderas framför tvn. Solsidan har ju premiär ikväll, det kan man ju inte missa! Sen är det dags för att göra sig redo för en ny jobbvecka! 

Hoppas ni haft en bra helg? 

Ny telefon!

Den har kommit!! 


Jag beställde ju en ny telefon för ett litet tag sedan. Tur det. Jag hade glömt att min telefon inte lever på vintern. Han stänger ju av sig om det är för kallt. Så nu håller vi tummarna för att den nya lilla vännen överlever kyla lite bättre! Det blidde en "spacegrey" den här gången med. Jag tänkte att jag kör på ett säkert kort. Jag tröttnar så lätt på saker. Så svart kändes safe. Nu ska jag bara vänja mig vid den gigantiska skärmen. Herrejösses vilka i-landsproblem man har.