Livet på landet

I fredags efter jobbet flyttade lilla familjen ut till svärisarnas hus eftersom de är på semester. Det är rätt skönt att bo på landet även om jag älskar att vara hemma hos mig själv mest av allt. En sak som är säker är att Melker älskar livet på landet i alla fall! Att bara kunna ta på sig kläder och sen gå ut och skrota runt i trädgården är hans favoritsyssla just nu. Det finns ju så mycket att titta på. Hästar, höns, traktor, fyrhjuling, löv, stenar, träd, ja listan kan göras lång! Så skönt att man bara kan låta honom röja runt själv utan att behöva passa på honom exakt varje sekund. 

(null)

(null)

(null)

Det blir ju lite längre till jobbet när man bor härute men det gör inte så mycket. Det är ju dessutom bra träning inför flytten. Inte för att vi kommer ha lika långt då, men längre än vad vi har i vanliga fall. 

Strax kommer C hem med ingredienser till pizza och sen blir det nog en kväll framför tvn. 

Nytt namn

Jösses... efter en hel dags utbildning känns huvudet segare är kola. Sååå mycket information som ska knölas in i huvudet på få timmar. Men men. Jag överlevde. Båda att köra dit, hitta parkering, sitta där hela dagen och den köra hem igen bland all trafik i rörig grannstad. Så jag är nöjd ändå. 

(null)

Idag fick jag dessutom ett väldigt roligt och välkommet besked från skatteverket! ÄNTLIGEN har allt registrerats om giftermålet och mitt namnbyte har gått igenom. Tjoho! Så nu står det svart på vitt att vi är gifta och jag har fått nytt namn rent officiellt. Med andra ord en mycket bra dag! 

(null)
Nu ska jag fixa ihop en snabb middag till mig själv. C jobbar och M sover. Sen blir det ytterligare ett avsnitt bonde söker fru (låg visst en vecka efter) och sen packa inför att vi flyttar ut till svärisarna för en vecka från och med imorgon. 

Ensam kväll

Ikväll jobbar C och jag har ensamtid hemma. Vissa kvällar kan det vara skönt att få vara själv, då kan man passa på att se på de serierna som jag vill se men som C avskyr. Men ibland är det rätt trist att vara ensam. Som ikväll. Jag har inte alls lust att vara själv men har ju liksom inte så mycket val. Nu har jag ägnat en stund åt att röja upp lite här hemma. SÅ rörigt det hinner bli på ett par dagar med en liten vild farbror här hemma. 

(null)

Nu ska jag se på Bonde söker fru och sen får det nog bli sängen för min del. Imorgon är det utbildning i grannstaden och jag känner att jag behöver vara pigg och fräsch för det. Får hoppas att M sover länge imorgon så jag hinner duscha och fixa iordning mig innan han kommer upp och härjar runt här hemma.