Barnvagnsfunderingar

Igår åkte jag och C till ett par vänner som bor i Stockholm. Vi tänkte slå två flugor i en smäll. Hälsa på vänner och åka på barnvagnsjakt! Vi har ju inte överflödigt mycket babybutiker här i stan så vi tänkte ta en tur i Stockholm där utbudet är lite större. 
 
Vi hade en tanke om att vi skulle bestämma oss för vilken barnvagn och vilket babyskydd vi ska köpa. Men så blev det inte riktigt. Vi bestämde oss förvisso för vilket babyskydd vi ska köpa. Det blir Besafe iZi Go Modular i-size. Färg är inte helt bestämd än men det tar vi när vi beställer. Vagn däremot. Vi trodde att vi i princip hade bestämt oss för en Britax Go Big. Eller vi hade i alla fall snöat in på den. Men efter den här helgen är vi mer förvirrade än innan haha! Vi åkte runt i några olika butiker och vi bestämde oss för att klämma lite på Emmaljungas vagnar trots att vi i princip avfärdat dem eftersom de oftast är så stora och otympliga. Men vi gav dem en chans och hittade ganska otippat en ganska stark kandidat. Så nu blev valet mycket svårare än vi tänkt oss. Utöver det är det ytterligare en britaxvagn som är med i toppen, Britax smile 2. Den har OCKSÅ många fördelar plus att den har ett väldigt trevligt pris. VARFÖR ska det finnas så många bra val? Det gör det inte lättare haha! Jag blir galen! Vilken ska man välja? Någon som har någon input?! 
 
Färgerna är inte exakt de vi funderat på, men det är inte det viktiga. Som sagt, är det någon som har några tankar om just dessa vagnar? 
 
 

Sammanfattning vecka 21, och lite annat

 
Tiden bara flyger förbi! Nu är vi redan inne i vecka 22! Jag vet inte exakt vad jag ska skriva om vecka 21. Det händer inte så mycket nytt varje vecka egentligen. Bebis bökar runt som vanligt. Det är galet häftigt att känna alla rörelser. C fick också känna på magen när mini hade sparkfest i magen. Tror han också tyckte att det var ganska häftigt. Det såg så ut på honom i alla fall :) 
 
Generellt mår jag väldigt bra i graviditeten just nu. Inget illamående, ingen jobbig trötthet eller något sånt. Däremot har jag fått galet ont i ryggen men det beror inte på graviditeten utan på felbelastning. Jag var hos massören i fredags och på lördag ska jag dit igen. Det har blivit lite, lite bättre men det är långt ifrån bra. Får hoppas på att det går framåt och blir bättre till på lördag för då ska vi sitta i bilen upp till Stockholm och det kommer säkert vara jobbigt om jag fortfarande har ont i ryggen. Men men, det löser sig. 
 
På vägen hem från jobbet idag svängde jag in på Rusta och såg till att vi fick hem lite adventspynt. Så nu har vi fixat det med! Vi ska dock köpa en ljusslinga att ha på altanen också. Men det får bli nästa vecka. 
 
 
 
Nu blir det en bit ananaspaj och se på Familjen annorlunda. Jag får panik av programmet men något gör att jag ändå måste titta haha! 

Sammanfattning vecka 20

 
Idag är det sista dagen i vecka 20. Alltså är vi nu precis halvvägs. 50% av den här graviditeten är avklarad. OM nu bebis kommer på utsatt datum vill säga. Han är beräknad 4e april, men mig gör det ingenting om han kommer en vecka tidigt eller så. Om man nu får säga så, haha! Vi får se om han är lika otålig som sin mor. Själv kom jag ju typ tre veckor tidigt eller något sånt. Vi får väl vänta och se. 
 
Vecka 20 tycker jag har gått snabbt. Det har inte hänt något speciellt egentligen mer än att det har spänt och dragit lite i magen som om den växer. Vilken den säkerligen också har gjort. Tycker att den börjar bli lite större. Magen går fortfarande att dölja rätt bra i vissa kläder om man vill det, men har man ett tajt linne är det snart ingen snack om saken att det inte är en bullmage det handlar om. 
 
Jag tror även att jag haft de första små sammandragningarna. Det har ett par gånger känts som att magen liksom dragit ihop sig och blivit hård och sen har den "slappnat av" igen. Men det har enbart hänt ett fåtal gånger. Bebis buffar omkring som vanligt. Jag har börjar se ett litet mönster. Inte så mycket rörelse på morgonen utan mer på eftermiddag/kväll. Kanske är det en kvällspigg bebis i magen? 
 
Här är magen i vecka 19+3.